Video: Márty Brza - How I do it - Hometown

Autor: Márty Brza, kategorie: Video, vydáno: 13.7.2020

Dlouho jsem měl v hlavě nápad tohle zrealizovat a konečně se to podařilo. To co ve videu uvidíte jsou moje domácí urban spoty, které mě neskutečně přitahují. Je to to pro mě něco nového, více atraktivního a možná i cesta do budoucna, kdo ví..

V poslední době trávím víc času v ulicích než v lese, sám nevím co se stalo, ale je tomu tak. Baví mě hledat spoty a hledat v tom kreativitu, vyzkoušet vše co se bude dát na kole poslat.

Video jsme natáčeli přibližně dva měsíce, jelikož při těchto bláznivých akcích na kole odchází spousty materiálu. Začal bych u ráfků, které dostavají velmi zabrat a za tohle celé jedno video jsem stihl zničit čtyři, což není úplně málo. Vždy jsme se zasekli na nějaké destrukci komponentu. S tím souvisí i ostatní materiál, který dostává neskutečně zabrat.

Spolu s mým dlouholetým kamarádem kameramanem Petrem Svobodou jsme se rozhodli, že do toho půjdeme naplno a budeme se snažit to dělat čím dál šílenější.

Potřebuju jen podporu vás lidí co vás baví tohle sledovat, vaše komentáře, názory, nápady atd..

Jen se toho nebojte, reagujte a klidně i negativně! Ať je nějaká zpětná vazba :)

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel filous 14.7.2020 v 9:37

    jj rodna hlina hostivarska

  • anonymní uživatel Oncek 14.7.2020 v 11:57

    "Řeknu ano a du!" :D Městapák je vtipnej ty jo... :D

  • anonymní uživatel Matthew 14.7.2020 v 12:55

    se nedivím, že jste furt měnili ráfky, SPANKy jsou hrozně měkké. Já ho taky zrušil a to jezdím plíseň :)) . Video parádní :)

  • profilová fotka Pavel 14.7.2020 v 17:58

    Jako rider jezdí výborně, o tom žádná, ale fakt nechápu, proč je drtivá většina českých videí tak amatérsky natočená, že to působí až trapně... Nechce se mi věřit, že někdo, kdo umí takhle dobře jezdit na kole, nemá v dnešní době ve svém okolí někoho, kdo umí na stejné úrovni natočit a sestříhat video...

  • anonymní uživatel Shu Lin 14.7.2020 v 21:22

    Marty žádná brzda... na toho měšťáka bych zavolal fizly ať ho přezkouší z paragrafů

  • anonymní uživatel Honza (jmeno (a) prijmeni.cz) 14.7.2020 v 23:16

    Jízda super, ale po tom natáčení by možná nebylo od věci zamyslet se nad tím, co má být smyslem toho videa, resp. co to má divákům říci a podle toho to zpracovat. Ty opakovačky, prolnutí a vlastně i ta epizoda s policajtem mi tam přijdou tak trochu zbytečné. Být tam jenom čistá jízda, byla by to úplná pecka.

  • anonymní uživatel * 15.7.2020 v 10:45

    Na to, že ste to ladili 2 měsíce, tak úplně o ničem, prostě nuda...

  • profilová fotka Pavel 15.7.2020 v 11:49

    ..navíc to fakt hrozně doje...a ta hudba, ta je přímo strašná a absolutně se k tomu nehodí. To je další pro mě naprosto nepochopitelný neduh spousty českých bajkových videí. Celé to vizuálně a "příběhem" působí jako nějaký pokus začínajícího mladého filmaře (začínající myslím tak 8. třída základní školy) mixnuté devadesátkovou teleshopingovou reklamou. Prostě ta amatéřina z toho tryská na všech frontách. Hudba, vizuál, všechny ty zbytečné prolnutí a podobné nesmysly. Další hrůza je v nějakých 2:34, kde byl asi použitý na slowmo Twixtor nebo něco podobného a je tam hrozně vidět to software dokreslování snímků (zdroj měl asi málo fps a nebo to s ním dotyčný prostě neumí). Každopádně když jsem si to párkrát pustil, tak za mě asi fakt první problém je ta volba hudby, to je opravdu hrůzostrašné :) Snad se autor a možná i jezdec neurazí za tu kritiku, ale když chceš znát zpětnou vazbu, tak bohužel nemohu jinak. Jako kdyby to točil "mladší brácha", kterému chtěl ten starší dát nějaký prostor pro seberealizaci, tak pal to čert, ale když je na konci videa ještě ten hrdý titulek "PETRSVOBODAMEDIA" a chcete pokračovat dál v dalších projektech, tak takhle fakt ne, kluci... :) Na to se nedá dívat... A je to škoda, protože rider jezdí dobře a potenciál k nějakému pěknému videu tam určitě je. Tohle je podle mě jedno z mála českých videí, které má fakt úroveň - dolekop.com/... - Super natočené, sestříhané, parádní hudba, která vyloženě sedne k celkovému stylu Huga. Tohle je opravdu dobrá práce. A pak tohle - dolekop.com/... - to je taky majstrštyk. Navíc, když si to celé dělal Ondra sám. Ale je hned vidět, že má úplně jiný cit pro záběr, střih, volbu hudby atd... Nevím, co jinak točí kameraman Petr Svoboda, možná svatby nebo firemní večírky, ale na těch dvou videích je přesně vidět ten monstrózní rozdíl oproti tady tomu. Prostě když má někdo vkus a cit pro věc...

  • profilová fotka ARTOBP 15.7.2020 v 12:59

    Možná bys měl Márty trávit víc času zase v lese, tohle "sjíždění schodů" za barákem, mi přijde jako (snad se Márty neurazí) ......"nevím čím jiným zaujmout, tak udělám urban freeride video jako Wibmer, protože to nikdo v ČR nedělá". Jezdíš pěkně, ale tohle není podle mne cesta kterou dokážeš zaujmout, nebo cokoliv si tím chtěl dokázat. Vem to enduro kolo, vyraž na enduroserii a nakopej někomu zadek. Ale sjížděním schodů, ježdením po zadním a ničením ráfků od sponzora (jestli sis to cvakal sám, tak gratulace), asi moc nezískáš. Hele je to jen můj názor a určitej feedback, možná rada. Jezdíš dobře a máš talent, keterej nevím proč hazíš tímhle do záchodu. Ale kdo ví někoho tím třeba strašně uchvátíš.....věc názoru.

  • anonymní uživatel Pavel Zak 15.7.2020 v 14:29

    Mně to nepřišlo špatný, akorát jak zjistil i Tonda Blaník - lidi dneska chtějí i žrádlo s příběhem. Co kdybys namísto těch jednotlivých kousků spěchal od někud někam? I kdyby na vlak :-D Najednou by ty skoky přes zídku a drifty dostaly nějaký rámec a smysl. A my bychom ti fandili, přestože na konci bude mít vlak hodinu zpoždění, protože měšťák s píšťalkou zkoušel řídit dopravu na přejezdu. No nic, říkám ano a du.

  • anonymní uživatel Pedro Sanchez 15.7.2020 v 14:39

    Co se tady zas řešej za blbosti? Video je fajn, udělali ho po svym, normálka v old school stylu, tuhle hudbu nemusím ale u videa jsem se nenudil ani vteřinu. Tady když něco není top tak půlku lidí na DK snad uráží :D Prej bikeři... rozmazlená banda kecálků jste :D

  • anonymní uživatel CHoze 15.7.2020 v 15:11

    Náhodou hustý! Jak má Wibmer trička SICK, můžeš si rozjet vlastní značku ANO A DU. Hodně vtipné, vím. Taky jízda krutá, že jo. Lépe bych to nezajel a ani nenatočil. Respekt oboum borcům.

  • profilová fotka Pavel 15.7.2020 v 16:37

    Pedro Sanchez: chápu tvou připomínku, někdy (často) se tady něco úplně zbytečně shazuje, kritizuje apod., ale nic takového bych tady nepsal, kdyby Márty nechtěl zpětnou vazbu... A nebudu tady psát kecy, jak se mi ti líbí, když tomu tak není. Ale někdo rád holky, někdo vdolky, určitě tohle video bude mít i své fanoušky a to je jen dobře... :)

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí