Video: Přemek Tejchman vs. Trutnov trails a Ford Ranger

Autor: Přemek Tejchman, kategorie: Video, vydáno: 16.7.2020

Jezdec, trail a auto je tradičním leitmotivem, který se v cyklistických videích objevuje snad od nepaměti. Podívejte se jak tento motiv uchopil Márty Smolík ve videu s Přemkem Tejchmanem a pick-upem Ford Ranger. Natáčelo se v prostředí trutnovských trailů.

Už delší dobu jsem přemýšlel o natočení nevšedního videa a měl jsem v hlavě určitou vizi, kterou jsem chtěl ve videu promítnout. Jsem rád, že mi Auto Trutnov zapůjčilo Ford Ranger a dali mi plnou důvěru, že auto co stojí přes mega nezničím a já mohl ve své domovině na Trutnovských Trailech vytvořit tenhle projekt. Aby video zaujalo, vymyslel jsem si tam dost šílených kousků, co běžně na kole nedělám, a i když to vypadá všechno strašně jednoduše, bylo zkrátka potřeba si trošku sáhnout na hranici svých možností. Jsem tedy hlavně rád, že jsme to všichni ve zdraví přežili a natáčecí den jsme si maximálně užili a máme spoustu zážitků.

Na závěr bych chtěl ještě poděkovat klukům z Trutnov Trails za pomoc, Mártymu Smolíkovi za parádní video, Martinovi Metelkovi, který udělal fotodokumentaci z celého dne a taky mým hlavním sponzorům Auto Trutnov a Qayron bike.

A vy už si jen v klidu užijte výsledek, který jsme vytvořili.

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel Nadvora 16.7.2020 v 21:08

    Pěkný kusy! Pěkná kára! Zas jednou dobrá hudba! Palec nahor!

  • anonymní uživatel Roman 18.7.2020 v 9:56

    Ten road gap je slušnej nátěr. Škoda, že ten trail není ofiko(gap bych objel:)

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí