Pozvánka: Netopýr Bike Fest Vol. 7 - bude právě tento víkend

Autor: Markéta, vydáno: 31.8.2020

Pro všechny bikery a bikerky, všech věkových kategorií. Zveme vás na legendární Netopýr Bike Fest volume 7. Závod se tradičně vrací do zářijového termínu a organizátoři pevně věří, že počasí dopadne na výbornou. Jako každý rok se můžete těšit na několik závodů.

Tím hlavním je ale bezpochyby sjezd, jehož začátek každoročně vyškolí i ty nejlepší jezdce. Oku lahodící struhadlo a skalka je atraktivní především pro diváky a řekněme, že jezdci na ni bezmála jen tak nezapomenout. Celý den se pak nese v duchu naprosté bikové pohody a skvělé atmosféry. Těšit se můžete na AirBag, Jump Jam a na své si letos opět přijdou i naše bikerský naděje, a to v závodě Netopýr Junior. Konec závodního rejdění vyvrcholí duálkem. Nebyl by to ale BikeFest, aby neměl něco speciálního. Proto tedy Dual Speed & Drink. V čem tkví jeho kouzlo si odvodí každý bezpochyby sám.

Jak už samotný název napovídá, jedná se také o festival, takže hudba až do rána je samozřejmostí. Letos se na stagi v bývalém bazéně představí kapelky, jako jsou Petrol Station, Amteater a highlightem večera bude Nirvana Revival. Párty končí až posledním dj setem. Kdy to bude, těžko říct. Netopýr Bike Fest je legendární bikový festiválek, na kterém bys rozhodně neměl chybět.

Tak doraz 5.9.2020 do Malých Kyšic na Poteplí a užij si konec léta v topu.
Registrace do závodu je již spuštěna a lze se přihlásit i na místě.
Pokud tě zajímá víc, tak hoď oko zde.

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí