Video: Ondra Bělohoubek - Summertime Happiness

Autor: Keli, kategorie: Video, vydáno: 12.10.2020

Ondra Bělohoubek přesedl z BMX na horáka a věnuje se enduru a freeridingu. Společně s Pavlem Ulmanem natočili příjemný edit. Pojď si na něj!

Ahoj, rád bych se vám představil, jmenuji se Ondra Bělohoubek a pocházím z Liberce. Na kole jezdím v podstatě celý život, ale disciplína, které jsem se vždy věnoval byla BMX. Díky BMX jsem měl v minulosti možnost zúčastnit se závodů jako je Simple Session v Estonském Tallinu, BMX Worlds v Německu nebo X-Games Shanghai Cycle v Číně. To vše za podpory firem jako je DC Shoes, Dakine, Pro-Tec, Skull Candy nebo AGang. Nicméně poslední dva roky se věnuji Enduru a obecně freeridingu a musím říct, že mě to neskutečně baví."

"Liberec je obklopen horami a super traily, takže o místa na ježdění není nouze. Rozhodl jsem se tedy, že sesmolím něco málo i z ježdění na trailech. Za kamerou a střihem tohohle editu stojí Pavel Ulman, kterému bych rád poděkoval za čas a trpělivost. Točení nám zabralo 5 dní a to hlavně díky nejrůznějším komplikacím během točení. Výsledek se ale doufám povedl a snad se bude aspoň trochu líbit. Díky všem.

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel rychlej brzdič 13.10.2020 v 8:43

    fajnovka bez zbytečnejch zpomalovaček

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí