Video: Dean Lucas - Training ground Australia

Autor: Keli, kategorie: Video, vydáno: 27.1.2021

Když jsem vloni na konci března vystoupil z letadla znovu na australské půdě, zaznamenal jsem v okolních davech lidí jistý znepokojivý klid. Právě jsem se vracel ze zrušeného Světového poháru v Portugalsku, kde ve vzduchu viselo nepatrné, leč nepopiratelné napětí smíšené s panikou, ale zdálo se, že s výstupem z letadla v Sydney zmizelo.

Měl jsem pocit, že já sám se něčeho obávám, jako kdybych žil o dva týdny napřed a dřív než kdokoli jiný už viděl, co má přijít.
Jako bych byl na Titaniku, sledoval blížící se ledovec a jediné, co jsem mohl dělat, bylo počkat na náraz.
Tak popisuje situaci rozjíždějícího se Covidu australský profi rider Dean Lucas.

    

Hned následující den po návratu z Evropy jsem nabalil auto zásobami na týden, odstranil všechny aplikace sociálních médií a zamířil na místo, pro které má moje srdce slabost - Mt. Buffalo. 

Když jsem se ocitl na úpatí hory, moje nálada se začala zvedat téměř okamžitě, jako by se veškerý ten hluk kolem mě začal měnit ze zoufalého křiku paniky na jemný šepot naděje.
Bylo to skoro jako kdybych najednou ztlumil všechny negativní vnější síly, které na mě působily, a já získal čas a jasno na to, abych se zastavil, nadechl a podíval se na to v širších souvislostech, spolu s novými příležitostmi, které se právě naskytly.

  

A jednou z takových příležitostí bylo i natočení videa propojující tři různá kola Scott. Kola Scott, tréninková náčiní, které profesionální sjezdový závodník nutně potřebuje - silničku Addict RC, sjezďáka Gambler a enduro Ransom.

Foto: SCOTT / Jarryd Sinclair / Riley Matthews
Video: Jarryd Sinclair

Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí