ASPIRE SPORTS novým výhradním distributorem MICHELIN

Autor: Keli, kategorie: Obchodní sdělení, vydáno: 27.1.2021

ASPIRE SPORTS nově do svého portfolia zařazuje cyklistické pláště a duše značky Michelin. Značka Michelin tak získá silného partnera v regionu České republiky, Slovenska, Polska a Maďarska, který jí na tomto území umožní budoucí rozvoj a naváže na celosvětovou expanzi značky v cyklistickém segmentu.

Group Michelin je se svojí více jak 130letou historií a obratem 25 miliard USD největší firma v gumárenském průmyslu na světě. Zároveň patří Michelin mezi jednu z nejdůvěryhodnějších značek světa a je také nejpopulárnější značkou pneumatik v Evropě. 

Cyklistiku posunul Michelin mnoha inovacemi. Již v roce 1891 přichází s první duší, 1976 vynalézá skládací patku pláště, 1995 vytvořil první plášť s dvojitou směsí zesílenou oxidem křemičitým (silica) a v roce 2000 přichází s technologií tubeless. V cyklistice jsou v historii značky také nesmazatelně zapsány cyklokrosové zelené pláště. 

V současnosti získávají celkové tituly v Enduro World Series pláště Wild Enduro, pódiová umístění ve sjezdových pohárech dezény DH22 a DH34 a na silnici pláště řady Power Road. Inovativnost značky potvrzuje Michelin svými plášti E-Wild, jimiž reaguje na stále se rozšiřující trend elektrokol.

K předním představitelům patří v MTB disciplínách Sam Hill, Jerome Clementz, Brook Mc Donald či nově tým GT Factory Racing v čele s Martinem Maesem a Wynem Mastersem, v silniční cyklistice pak Élia Viviani, týmy Cofidis a B&B Hotels.

ASPIRE SPORTS bude všechny trhy obsluhovat z centrálního skladu v Jinačovicích v České republice. První dodávky zboží do ASPIRE jsou naplánovány již na nejbližší dny.

Celý sortiment Michelin je k vidění na stránkách www.bikecentrum.cz.

Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí