Video: Have Fun - Stay Safe - jak helma zachránila Kristýně Havlické život

Autor: Keli, kategorie: Video, vydáno: 9.9.2021

Není tomu tak dávno, co Kristýna Havlická měla vážný pád při natáčení na Dolní Moravě. Nakonec to naštěstí dopadlo dobře, ale nemuselo tomu tak být. Co se stalo? Dozvíš se v následujícím krátkém dokumentu. 

"Už je to měsíc od toho nešikovného pádu na Dolní Moravě. Ale všechno zlé je k něčemu dobré. Já měla čas nabrat sílu, odpočinout si a do dalšího měsíce vkročit v plné síle. Myslím, že díky tomu co jsem v tu chvíli vezla na sobě - bytelnou helmu a pořádné chrániče mi ve velkých procentech zachránilo život. Nebýt toho, nemuselo to tak dopadnout, jak to dopadlo. A hlavně jsem tam nebyla sama! Tímto videem bych nejen chtěla říct, jak důležité je mít na sobě patřičné vybavení, ale je dobré, když je někdo poblíž kdo hned v případě nouze může ihned přes aplikaci Záchranka zavolat pomoc. Chci tímto ještě jednou moc poděkovat hlavně těm, kdo mi v nejhorších pomohli zpět. Have Fun - Stay Safe"

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel Honza 9.9.2021 000 9:26

    jo dolni morava dokaze vytrestat , hlavne ty sutry vsude co zpevnujou kraje ..

    • anonymní uživatel Eda 9.9.2021 000 9:41

      Tyhle šutry by stálo za to poslat někam z kopce...

  • anonymní uživatel Jéébój 9.9.2021 000 16:20

    Je t'aime Kikloška!

  • anonymní uživatel Ádoš 10.9.2021 000 12:12

    nezlobte se na mě, ale natáčet "dokument" o tom, že si slečna XY rozbila hubu a zachránila ji přilba je vcelku infantilní.
    Ano, chrániče slouží k absorbci nárazů - vcelku objevná myšlenka. Nosit Full-face integrálu v gravity je přeci nutnost....
    Okurková sezona v plném proudu.

    Docela bych ocenil, kdybyste místo neustálé propagace dementní Záchranky, která je dobrá pouze v místech s pokrytím mobilního operátora apelovali na cyklisty, kteří se pohybují po úbočích hor, na secret trailech, prostě mimo civilizaci, aby jezdili vždy ve skupinách, nebo s vysílačkama/satelitním telefonem. "Záchranka" Vám bude pod kamenym vodopádem třeba u čertova jezera k hovnu, stejně jako dole u Křemelné a stejně jako na 1000 jiných místech v národních parcích, CHKO, tam kde jsou od sebe vysílače daleko, kryjou je hřebeny vrcholů a nelze triangulovat. Těhle story jsem od kluků z HS a IZS slyšel už hodně. Buďte profi, používejte profi techniku....Záchranka je pro důchodce.

  • anonymní uživatel Ádoš 10.9.2021 000 12:22

    respective- samotná aplikace "Záchranka" je přínosná pro masovou turistiku, ale tady jsme na DK...je tu hodně mašťáků (hlavně budoucích mašťáků), kteří se často pohybují mimo turistické trasy. Staří mašťáci to vědí, máme vysílačky, jezdíme ve skupinách, ti movitější satelitní telefon - základní výbava do hor. Jen abyste tou věčnou propagací Záchranky nedostali spoustu budoucích jezdců do potíží, až si nebudou schopni z Alp přivolat pomoc, protože budou spoléhat na freeware aplikaci závislou na pokrytí signálem.

    • anonymní uživatel Honza S. (jmeno (a) prijmeni.cz) 10.9.2021 000 15:15

      Kromě jedné věci souhlas se vším. Že se takhle chováš ty, já a hodně dalších ještě neznamená, že se tak chovají všichni. Takže pokud si aspoň jeden "budoucí mašťák" po shlédnutí toho videa uvědomí, že ani integrála, páteřák a chrániče mu nezaručí nesmrtelnost, tak to video není zbytečné. Styl, jakým je to video natočené, neřeším.

  • anonymní uživatel Jirka (Jirka (a) gmail.com) 11.9.2021 000 12:36

    Pokud to mělo sloužit jako osvěta o tom jak se chovat při bikingu , tak to mělo úplně opačný efekt. Vydržel jsem se na to koukat 2 a půl minuty a to jen pro to, že jsem u toho jedl.

  • anonymní uživatel Honza S. (jmeno (a) prijmeni.cz) 14.9.2021 000 19:49

    Aktuální příspěvek na toto téma: www.novinky.cz/...

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí