Photo & Video Contest TT 29 hours - akce na závěr sezóny Trutnov Trails  

Autor: Keli, vydáno: 21.9.2021

Natoč video, nafoť fotky, zpracuj materiál, odevzdej. To jsou ve zkratce pravidla akce Photo & Video Contest TT 29 hours, která se odehraje na konci října na Trutnov trails. Máš partu, která to umí na kole, ale i za kamerou či foťákem? Pak jste ideální adepti na vítězství.

Jedná se o první MTB akci tohoto formátu na území České republiky a zároveň ukončení bikové sezóny na Trutnov Trails. Cílem soutěže je pořízení nejlepších fotografií nebo videa za 29 hodin v lokalitě Trutnov Trails. Výsledky vyhodnotí odborná porota. Posuzovat se budou originalita, technické zpracování výstupů, obtížnost jízdy a terénu, kreativita a celkový dojem. Soutěžní tým se může skládat minimálně ze 2 a maximálně z 5 lidí. Minimální tým pak tvoří jezdec a fotograf/kameraman. Tým je možné rozšířit o dronaře, postprodukci nebo další dva až tři jezdce. Na konci soutěže budou vyhlášeny tři nejlepší fotografie a jedna v kategorii RAW. Za video nejlepší tři snímky o délce 1:30 až 2:30 minuty. 

Během akce zůstávají traily přístupné veřejnosti!

   

Info: Do soutěže přímo na místě bude přizváno pouze 10 týmů vybraných digitálním týmem pořadatele. Soutěžící tým zašle na emailovou adresu: Trutnovtrails29hours@seznam.cz  své prezentační video do max délky 2 min, kde se představí soutěžící team. Svoje introduce video můžete posílat v termínu 15.9-15.10.2021. Toto video může být nahráno i na telefon a odeslané ve formátu mp4 přes www.wetransfer.com nebo nahrané na Youtube či Vimeo kanál.
Pozvané týmy mají k dispozici ubytování hrazené organizátorem v termínu od 28. do 31. října 2021.

Deset dalších týmů se může zúčastnit soutěže pro veřejnost. Pravidla jsou stejná jako pro pozvané týmy. Svá díla odevzdají porotě ve stejný čas. TOP 3 týmy získají kromě hlavních cen i zaručený postup mezi TP10 pozvaných týmů do TT 29 Hours v roce 2022. Vyhlášení výsledků bude posléze formou on-line.

Základní info

Termín akce:    29. 10. - 31. 10. 2021
Lokalita:        Trutnov Trails
Registrace:        Trutnovtrails29hours@seznam.cz 

Program:
Pátek:            
09:00 zápis teamů, podrobné info pro soutěžící
12:00 start photo a video contestu
19:00 warm up (základna TT)

Sobota:
17:00 konec photo a video contestu
17:30 odevzdání hotových materiálů (základna TT)
19:30 vyhlášení výsledků (základna TT)
21:30 Ten, co slaví každý den-beseda-teaser,  Life music (základna TT)
Vstupné pro veřejnost: 150 Kč

Neděle:
poslední den ježdění na Trutnov Trails 2021    

Ubytování: free parking, lokální penziony dle vlastního výběru
Ostatní info: Základnu tvoří restaurace s přilehlým sálem a venkovní terasou. Soutěžící obdrží mapu lokality, kde je možné se pohybovat. Je zakázáno si terén upravovat a je nutné se chovat v souladu s přírodou.

Lokalita: www.trutnovtrails.cz

Foto: Miloš Štáfek

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí