ElementStore v pátek otevírá novou prodejnu - přijď si nakoupit s 30% slevou

Autor: Keli, kategorie: Obchodní sdělení, vydáno: 9.11.2021

Už jsme tady pár let a rozšiřujeme se. Toho sis možná všiml. Proto také bylo nutností posunout se dál a vybrat k tomu vhodné prostory. O tyto nové prostory se s tebou chceme tento pátek podělit formou Oficiálního otevření prodejny na Křenové 22, Brno.

ElementStore - více jak osm let zkušeností

ElementStore byl založen v roce 2013. To tu boty Five Ten znala jen hrstka ortodoxních příznivců. Přesto zájem stoupal a z malé místnosti, kde by si sotva dal 2 kola a integrálku, jsme se po čase přemístili do centra na Lidickou. K botům pro bikery jsme přidali brněnskou novinku Skinners. A barefooty nás zasáhly.
V mezičase se náš bikový sortiment výrazně rozšířil. V dnešní podobě u nás najdeš vybavení na kolo od hlavy až k patě. Potřebuješ přilbu, brýle, batoh, dres, kombinézu, chrániče nebo jen triko na pivo? Jsme tady pro tebe! K tomu nám pomáhají značky jako Rocday, TLD, Dirtlej, iXS, Evoc, Melon, Najdeš u nás i pedály, gripy a různé nářadí, To je díky spolupráci s Deity a Lezyne. Všemu dominuje naše stálá obliba bot Five Ten, kterýma to vlastně začalo. Samozřejmě to není vše, ale přijď se podívat sám.
Díky rozmachu, za který vděčíme nejen tobě jsme si našli nové místo, kam se nám všechno vleze. Fungujeme ve větším a hezčím prostředí. O tom se můžeš kdykoli přesvědčit na vlastní oči! 

Otevření prodejny - co tě čeká? 

Tento pátek bude náš den! Oficiálně totiž otevíráme! A budeme rádi, když u toho budeš s náma na Křenové 22! Od rána ti budem k dispozici s radou, nebo jen tak na pokec. Navíc ti nabídneme skvělou kávu. A když ti něco padne do oka, tak od nás dostaneš od nás slevu 30%. Platí celý pátek! To je už řádný důvod, nás navštívit, Co myslíš? 

Málo? Tak čti dál. Kdo u nás v pátek nakoupí, tak se zařadí automaticky do slosování o boty Five Ten Freerider. Večer bude šťastlivec odhalen!!!!

Po celý den bude probíhat tombola. Odpoledne se rozjedou soutěže, kde můžeš předvést nabité skills z kola. Pak přestřihneme pásku a co potom? Ne, chvíli počkej, ještě bude kvíz, kterým se přesuneme k očekávané večerní party.

Harmonogram

9:00 - Otevření prodejny
16:00 - Soutěž v bikových disciplínách
18:00 - Slavnostní otevření prodejny!
19:00 - Zábavní program
22:00 - Noční překvapení

Občerstvení, pivo a podobné srandy, jak nás jistě znáš, jsou samozřejmostí, tak doraž.

V pátek slavíš s námi nebo proti nám!
Těšíme se, tvůj ElementStore.cz

Diskuze

  • anonymní uživatel PTBack 9.11.2021 000 20:05

    Tyjo, hustý, v životě by mně nenapadlo, že já, takový jelito, se můžu nazývat "ortodoxním příznivcem ", když první fiveTeny jsem si koupil v roce 2011! Hned se cejtim líp :) A možná mi to ještě i pomůže na kole.
    Jinak u těchhle kluků jsem si koupil už minimálně troje FT a vždycky, ať tam byl kdokoliv, tak ochotný a v pohodě. Ani ta prodejna nebyla nějak špatná, skoro škoda, že už budou jinde a v lepším.

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí