Přestup: Vanesa Petrovská jezdí za worldcupový tým UR Team

Autor: Keli, vydáno: 7.1.2022

České sjezd v několika posledních letech spíše stagnoval. To se ale rozhodně nedá říct o našich východních sousedech. Na Slovensku se vyskytlo několik velkých talentů a jedním z nich je Vanesa Petrovská. Ta nyní přestoupila do worldcupového týmu UR Team!

Během své krátké krátké kariéry zaznamenala několik pozoruhodných výsledků, přičemž nejvíce výrazný byl loňský výsledek na Crankworxu v Innsbrucku. Zajetý čas v závodě ve sjezdu ji zařadil, ač je věkem stále juniorka, mezi absolutní špičku v ženské elitě.

Bylo jasné, že takového talentu si musí všimnout i manažeři týmu ze světového poháru a to se také stalo. Nově bude Vanesa Petrovská jezdit za UR Team. Tým proslavila nejvíce sourozenecká dvojice Tracey a Mick Hannahovi, v jeho barvách dosáhli spousty kvalitních výsledků a budeme Vanese držet palce, aby na své slavné týmové předchůdce navázala. 
Na programu bude mít kompletní program světového poháru a také některé ze závodů v enduru. Vanesa bude stejně jako zbytek týmu kola NS bikes.

Vanesa Petrovská: "Jsem absolutně nadšená z přestupu k UR Teamu. Je to velká příležitost a velký krok v mé závodní kariéře. Na novém kole se cítím skvěle a nemůžu se dočkat závodů Světového poháru. Těším se, že si to s týmem užijeme a doufám, že v prvním roce na okruhu dosáhnu solidních výsledků. Jsem vděčná, že mi tým poskytl podporu, o které jsem vždy snila. Uvidíme se na trati!"

Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí