Pepebike otevírá novou prodejnu v Brně

Autor: Keli, kategorie: Obchodní sdělení, vydáno: 23.2.2022

Víš jaký je rozdíl mezi bikeshopem a obchodem s kolama? Žádný, vždyť to je přece to samé. Nikoliv. V každé prodejně kol ti prodají kolo, komponenty nebo nabídnou servis. V tom se prodejna kol od bike shopu neodlišuje. Rozdíl je jinde, osobním přístupu, ve zkušenostech, ve schopnosti poradit a taky v nabídce náhradních dílů. Sháníš kónus na náboj Shimano XT z roku 1994. Ve spoustě prodejen o takovém díle v životě neslyšeli. Ve správném bikeshopu prolezou tři šuplíky a s vítězoslavným úsměvem podávají zabalený kónus v pytlíku. Jeden takový bikeshop máme i v Brně, je to Pepebike.

 

Více jak 13 let historie

Pepebike píše  svou historii už 13 let a za celou dobu to byl trochu zvláštní obchod. Nebyla, není a nebude to klasika, kde najdeš u zdi vyskládanou řadu kol od nejlevnějších až po ty dražší. V Pepebike tomu bylo vždycky jinak. Postavených kol bys napočítal na prstech jedné ruky. Pepebike se totiž specializuje na stavbu kol. Mimochodem, jejich mottem je:  "Vše co je na DW-Linku, to umíme. Ale nejen to!" 
Ale na čem vlastně vydělávali? Hlavně na individuálních stavbách kol, na doplňcích a náhradních dílech. Vždy měli neskutečný výběr všeho možného a hlavně vždy vše skladem. 

A taky, Pepebike vždy patřil mezi nepřehlédnutelné obchody, ostatně posuďte sami.

 

Nová prodejna na Vinohradech

Posledních několik týdnů ale měli v Pepebike zavřeno. Proč? Protože makali na nové prodejně! Přesunuli se do většího prostoru. Nově Pepebike najdete na Vinohradech v areál obchodního domu Spáčil (Žarošická 16, Brno Vinohrady, mapa zde).  Příští týden, 28. února 2022, slavnostně otevírají zcela novou prodejnu, kterou si kluci vlastníma rukama postavili. 

V nabídce vše pro gravity

Zaměření Pepebike je hlavně na gravity disciplíny. Ano, je to jediný takto specializovaný obchod v Brně. Chceš si osahat rámy od  kultovních značek Ibis, Pivot nebo třeba Nukeproof, tak jedině Žarošická 16 je ta správná adresa.
V moravské metropoli nemáš nikde jinde takovou příležitost si vyzkoušet jak helmy, chrániče nebo třeba oblečení. K tomu přidej rozsáhlou nabídku doplňků a komponentů a už nebudeš chtít chodit nakupovat jinam. To ti garantujeme. Stav se přesvědčit se sám. Za celý tým Pepebike se na tebe na krámě těší prodavači Michal a Martin a na dílně mechanici Petr s Matějem.

Kafíčko pokřtí

Při příležitosti otevíračky do Pepebiku pozvali i legendu českého endura Jirku Smejkala alias Kafíčka. A právě tento jezdec sedlající Ibis bude mít tu čest novou prodejnu pokřtít. 
A co víc? Ani občerstvení nebude chybět, pivo Hauskrecht poteče proudem. Ale hlavně, při příležitosti otevření prodejny si v Pepebike připravili akci, slevu ve výši 10% na skladová kola a rámy, a 20% na veškeré doplňky a vybavení.

A není to vše, chceš si vyzkoušet inovovaný model kola Pivot Firebird? V Pepebike budeš mít při příležitosti otevření možnost.

Takže se uvidíme v pondělí 28. února v novém Pepebike v obchodním domě Spáčil (Žarošická 16, Brno Vinohrady), startujeme v 10 hodin!

Diskuze

  • anonymní uživatel Kaczi.eu 23.2.2022 - 11:07

    Hodne supr jako klucy, to se vám povedlo. na otevíračku se zaztavým posdravit azpon!

    • anonymní uživatel Kaczi.eu 23.2.2022 - 11:12

      Jo a dal bi se hnat ten supr dres?

  • anonymní uživatel Shu Lin 23.2.2022 - 12:43

    ty kráso řada pivotů za bambilión a dva z nich na prázdný gumě... aspoň že je to jen nějakej performance plášť

    • anonymní uživatel bok 23.2.2022 - 17:24

      to je ibis

      • anonymní uživatel Shu Lin 24.2.2022 - 10:56

        ibis bude mít vzduch v brzdách místo v kolech, krásné promo

    • anonymní uživatel Ludovit 1.3.2022 - 20:48

      Ty si taky prázdná guma ty shu line

      • anonymní uživatel Shu Lin 2.3.2022 - 9:04

        taky mě to napadlo janku

        • anonymní uživatel Kaczi.eu 2.3.2022 - 10:54

          Ja mislym ez bi se smels nad sebou zamislet!!

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí