MojeKolo

Ondřej Kolečík novou posilou továrního týmu Kellysu

Autor: Keli, vydáno: 10.3.2022

Mladá naděje českého sjezdu Ondřej Kolečík se stal novou posilou továrního týmu Kellys Factory Team. Teprve šestnáctiletý střelec rozhodně není v závodním pelotonu žádným nováčkem a na svém kontě již má pěknou řádku kvalitních výsledků, mimochodem je to aktuální mistr ČR ve sjezdu v kategorii Kadet a také celkový vítěz TopOnTrail českého poháru ve sjezdu.

Ondra k přestupu říká: "Tak a je to venku! Následující sezónu mě uvidíte v barvách Kellys Factory Team. Jsem neskutečně nadšený, že mám šanci propagovat právě tuhle slovenskou značku. Plány na sezónu jsou velké, začalo to už před dvěma týdny s českou reprezentací a s mými novými teamatama v známé sjezdové destinaci v Portugalsku (Lousa). Co se týče kola, tak jsem si neskutečně rychle zvykl a cítil se na něm komfortně. Soustředění v Portugalsku to teda ještě pěkně podtrhlo.
Ve zkratce teda nějaké ty plány: tři svěťáky (první už za pár dní v Lourdes), samozřejmě český a slovenský pohár, Mistrovství Evropy. Uvidíme se i na nějakém tom evropském poháru, a když bude čas tak určitě i na lokálních závodech WBS, kde to vše začalo! Když jsem začínal, tak toto byl pro mne brutální sen, který se teď ale stal skutečností. Tak to pojďme pořádně rozjet. Vidíme se na trati!"

 

Čtyři rychlé otázky na závěr 

Jaký máš cíle v novým týmu?
Objet co nejvíce nových tratí, jak světových, tak po Evropě, co nejvíce zrychlovat a brát ty nejlepší umístění.

Kolo máš v jakém setupu? Standa Sehnal a Rasťo Baránek vezou Kellys Noid v mullet verzi, Tonda Král zase čistou 29", co ty?
Já vezu také mullet, minulý rok jsem to střídal, tak uvidíme.

 

Co jsi nafasoval za kola? Máš DH, enduro a ...
Tak nafasoval jsem sjezdáka, enduro a dirťáka

A vlastně, na jak dlouho jsi se upsal?
Je to zatím jsme se domluvili na roční spolupráci a uvidíme jak to půjde. Díky materiálnímu zajištění a vůbec všeho okolo jsem připraven makat na 200% a vybojovat si prodloužení.

Čistě hypoteticky, jsem fanynka a chci mít Ondřejovy fotky ve svým mobilu, co pro to můžu udělat?
Easy job, lajkůj můj instáč @ondra_kolecik!

Držíme palce a drž to pořád v červeným!

Foto: staron_photo

Diskuze

  • anonymní uživatel Shu Lin 10.3.2022 - 10:30

    dobrá zpráva, držím palce!

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí