reklama

Mistrovství ČR ve sjezdu: Sehnal obhájil titul, v ženách nejrychlejší Havlická

Autor: Keli, kategorie: Report, vydáno: 30.5.2022

Včera, v neděli 29. května se v Koutech nad Desnou uskutečnilo třetí kolo českého poháru ve sjezdu a zároveň byl tento závod vypsán i jako Mistrovství České Republiky ve sjezdu na horských kolech. V mužské Elitě zaletěl nejrychleji Stanislav Sehnal a v ženách pak Kristýna Havlická.

Koutecká dráha je mezi závodníky velmi populární a velká část pro ni hlasovala v loňské anketě o místo konání mistráku. Tentokrát na závodníky čekala jen drobně upravená trať, kterou ztěžovalo při tréninku počasí, místy to docela klouzalo, jinde byl parádní povrch, který chceš.

První dvě pohárová kola se jela na lehčích tratích na Bílé a v Rokytnici, obě se honosila poměrně slušnou účastí. Kolik lidí dorazí do Koutů bylo otázkou, dráha je zde mnohem těžší a v vlastně delší než součet obou předchozích kol. Obavy organizátorů se nenaplnily, na závody dorazilo více jak 200 závodníků a závodnic. To určitě potěšilo!

   

A jak mistrovství dopadlo? Jednoznačně úspěchem stáje Kellys Factory Team, první tři místa v elitě, první flek v juniorech... A kdo jsou mistři? Loňské i předloňské vítězství obhájil v elitní kategorii Stanislav Sehnal, v ženách Kristýna Havlická, v juniorech Ondřej Kolečík, v kadetech Martin Horák, mladší Masters Jiří Hubínek, starší Masters Michal Přibyl, naděje Štěpán Hurta. Kompletní výsledky na casomeric.cz

Foto: Honza Křenek / @honzamalemfotografem

Diskuze

  • anonymní uživatel Fuck Shu Lin 30.5.2022 - 19:53

    Kikloska!!!

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí