NORCO Hammertrail Camp

Autor: Shotek Tiskarz, vydáno: 13.9.2006

Rok se s rokem sešel a máme tady další ročník podzimního NORCO Hammertrail Campu. Letos se nám bohužel kvůli kalamitnímu stavu zdejších lesů nepodařilo uspořádat i Camp jarní, ale teď si to o víkendu 7. a 8. října rozhodně vynahradíme!

O co jde?

Máme od ČSAD Karlovy Vary cyklobus s vlekem, který nás bude vozit na okolní kopce, podíváme se na 4X a na Sopku d Nejdku a bude se jezdit na Hammertrailu přímo u kempu. Bus se bohužel nedostane až na vrcholy, takže se občas musí dojet kousek po vlastní ose. Dá se to jet na sjezďáku, ale rozhodně to není tak, že vyskočíte z busu a hned sevezete. Lokality a místní příroda za tu trochu šlapání rozhodně stojí a na všechny počkáme, ale pokud s tím má někdo problém, ať radši nejezdí. Pure freeride. Z celého víkendu samozřejmě bude kvalitní fotodokumentace.

Kde to bude?

Hammertrail už je plně opraven a čeká tam na vás spousta nových lávek. Také na Sopce přibyly nové věci a máme připravenu i novou zkratku v lese a nad Novými Hamry je nový trail. Kempovat by se mělo na starém známém místě na konci Hammrtrailu, pokud by se muselo něco měnit jako loni, najdete informace včas na etbikez.com. Hammertrail se nachází za obcí Nové Hamry směrem na Jelení.

Co s sebou?

Nejlepší je FR bike, na kterém se dá i kousek jet, nicméně se to dá v pohodě absolvovat na sjezďák i na pevňáku. Rozhodně si s sebou vemte dostatek jídla i pití na večer, přímo v kempu se tentokrát s největší pravděpodobností nebude dát nioc koupit.

Startovné: 200,–Kč (camp, bus na oba dny)
Datum konání: 7. a 8. 10. 2006
Místo: Nové Hamry u Nejdku

Fotky z loňského Campu:
http://etbikez.com/…2-galerie-2/
http://etbikez.com/…ol2-galerie/

Obrázek k článku - norco_camp_etbikez_06.jpg


Sponzoři:
Norco, ČSAD Karlovy Vary

Těšíme se na vás!

Za ET Bikez
Radek Broz

Diskuze

  • anonymní uživatel profesorikebara 13.9.2006 v 9:58

    Už se mooc těším !

  • anonymní uživatel tesla 15.9.2006 v 20:02

    já taky. mám sice jen XCčko, ale tady člověk ani víc nepotřebuje :-)

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí