EWS Petzen-Jamnica: Vojta Klokočka čtvrtý v U21

Autor: Keli, vydáno: 20.6.2022

Závod o pěti rychlostních zkouškách na trati o délce 40 km včetně dráhy příznačně pojmenované Thriller. Drsná zkouška těla i kola, která zahrnovala více než 1000 metrů klesání. V sobotu večer odstartovala Pro Stage, ve které Jesse Melamed (Rocky Mountain Race Face Enduro Team) a Isabeau Courdurier (Lapierre Zipp Collective) ukázali, kdo ovládne závod od první sekundy. Oba své náskoky v nedělních čtyřech RZ udrželi a zaslouženě zvítězili.

Několik Dvě pódiových míst, to je zisk českých jezdců na druhém kole Světové enduro série uskutečněné na rakousko-slovinském pomezí v oblasti Petzen-Jamnica. Největší úspěch, 5. místo, si připsal Milan Myšík v závodě EWS-E. Ten poté rychle přejel zpět do ČR, na Klínovec na Českou Enduroserii, aby zde potvrdil pozici aktuálně nejlepšího českého enduro jezdce. Potvrzení se podařilo,. Myšákovo vítězství je toho důkazem.

Čtvrté místo v kategorii po 21 let do ČR veze naděje české závodní gravity scény Vojta Klokočka. V nášlapané konkurenci se jedná o výborný výsledek, který doceníme až s odstupem času. A jak Vojta hodnotí svůj výkon po závodě, stručně, svou typickou hláškou: "Yeah boy!".

 

Ostatní čeští zástupci zajeli víceméně standardní výkony, nejlépe ve svých kategoriích zajeli tito: v Elitě nejlépe dojíždí 56. Přemek Tejchman, v Ženách 8. flek Barbora Průdková, v Masters 35 Honza Vaner 4. pozice a ve stejné jen ženské kategorii vyhrává Štěpánka Fejola Nestlerová. Kompletní výsledky zde.

 

Světová enduro serie pokračuje za týden v italském Trentino, kde se závodníci utkají v oblasti Val Di Fassa na třetím kole. 

Diskuze

  • anonymní uživatel Fridex 20.6.2022 - 10:31

    To je zase článek o hovně….dvě podiová umístění??? Myšík, Klokočka…a Nestlerová?? Ta se asi nepočítá…

    • profilová fotka Keli 21.6.2022 000 16:00

      Máš pravdu, příště raději nic nepíšu.

      • anonymní uživatel Vojta 21.6.2022 - 21:42

        piš, ale pořádně

  • anonymní uživatel Miloš 21.6.2022 - 14:21

    A Vanek taky ne :D

  • anonymní uživatel Fuck Shu Lin 22.6.2022 - 5:05

    Vana je nejvíc!!!

  • anonymní uživatel Ádoš 23.6.2022 - 10:29

    krásná trať, ale upadly by mi ruce v půlce :-D. Vojta Bláha jede solidní bomby! respekt

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí