MojeKolo

Video: Rasťo Baránek jede pilu v Pile

Autor: Keli, kategorie: Video, vydáno: 14.9.2022

Poslední zastávkou letošního ročníku evropského poháru iXS se konalo v Pile. Rasťo nelenil a společně s Ondrou Kolečíkem vyrazili a vy se nyní můžete podívat na komentovanou jízdu.

"Tento víkend sa okrem finále SPDH konalo aj finálové kolo IXS Európskeho pohára v stredisku Pila bike planet v Taliansku, kde som sa s Ondrom zúčastnil aby sme bojovali o body do celkového poradia. Trať v Pile patrí k tým najkrajším a zároveň najtažším, aké sa v rámci seriálu jazdia, navyše v kombinácii s extrémnym suchom to bolo naozaj miestami dobré ródeo. Natočil som pre vás počas tréningu (na merané jazdy sú kamery zakázané) jednu komentovanú jazdu, aby ste mali čo najlepšiu predstavu ako trať vyzerala a že to dalo naozaj zabrať"

Nakonec závodní jízda Rasťovi dala 9. místo, jen 5. sekund od prvního, v celkovém pořadí seriálu si pak vyjel 6. místo, Ondra Kolečík v Pile dojel v kategorii U19 na 8. pozici a celkově končí na úžasné druhé pozici celkově!

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel Daniel Fabok (dan.fabok (a) seznam.cz) 14.9.2022 - 20:54

    Trošku mě mrzí, že nikdo z vás neprojede výsledky a nepodívá se na ostatní výsledků Čechů napříč kategoriemi. Bylo by to fajn, dostat do podvědomí čtenářů všechny ostatní.

    • profilová fotka Keli 14.9.2022 000 21:51

      Sorry, ale součástí závodění je i sebeprezentace. Rasťo ji dělá dobře. Kdo z Čechů se o ni aspoň trochu snaží? Není to tak pracné, stačí poslat email, napsat pár řádků, natočit POV, poslat foto...

      • anonymní uživatel Shu Lin 15.9.2022 - 14:56

        souhlasim, každej ví kdo je RB

      • anonymní uživatel Troška_počká 17.9.2022 - 13:43

        To vám posílá jako přímo on ten text a video, aby jste to tady zveřejnili? :D Říkám si proč, tady píšete jenom o něm, navíc o slovákovi, když jste cz web.

        • profilová fotka Keli 18.9.2022 000 7:00

          Tohle je zcela běžné, navíc Rasťo má co říct. A že je Slovák? S tím nemám absolutně problém.

          • profilová fotka Daniel Fabok 19.9.2022 - 8:34

            Tomu všemu rozumím. O Rasťové tvorbě nemám absolutně pochyb, ta je perfektní o tom žádná.
            Ale proč prostě jednoduše nedáte českým čtenářům vědět informace o tom, že tam někdo byl, závodil a ještě se umístil ?
            To je tak těžký do článku doplnit 2 věty a vyspat výsledky čechů ?
            Díky za odpověď

  • profilová fotka Keli 19.9.2022 000 9:02

    Když se na to podívám z pohledu běžného čtenáře, tak to mi doplnění výsledků přijde jako minimum práce a pár minut práce navíc. Ale když se na to podívám ze své strany, tak za víc jak dvacet let jsem hledáním výsledků českých jezdců do článků strávil neskutečně času. No a vyhodnotil jsem si to tak, že to již hledat nebudu. Kdo chce znát výsledky, tak si je snadno dohledá. Stále platí nabídka, kdyby se někdo chtěl podílet na reportování ze sjezdu, tak má dveře otevřené.

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí