Triko BreakOut LIFE IS RIDE - vyrobeno z orgasmické bavlny!

Autor: Keli, kategorie: Obchodní sdělení, vydáno: 16.9.2022

Jak vypadá typické bajkové triko? Jednolitá barva a vepředu logo výrobce. Maximálně obrázek. To je co? Nuda. Chceš být jeden z mnoha? Jeden z tisíců? Ne, nechceš. Vystup z řady a ukaž se. V triku BreakOut LIFE IS RIDE rozhodně nezapadneš. Lidé okolo ho budou milovat nebo nenávidět, ale rozhodně nezůstane bez odezvy.

LIFE IS RIDE - vyrobeno z orgasmické bavlny

Z čeho je vyrobeno? Z orgasmické bavlny! Že neznáš? Orgasmickou bavlnu najdeš jen na tomto triku, my v Breakout totiž k organické bavlně, vypěstované s ohledem na přírodu, přidáváme i tajnou ingredienci, kterou u jiných výrobců nenajdeš. Je sice tajná, ale my ti ji prozradíme. Je to láska. Vše co děláme, děláme s láskou. Luxusní střih i zpracování tě prostě vynese na vrchol.

Batikované tričko LIFE IS RIDE s úžasným motivem na zádech je k dispozici pro kluky i holky, pro trpaslíky i obry, od dětských velikostí až po XXL. Tričko BreakOut LIFE IS RIDE kupuj výhradně na Breakout.cz.

Adrenalin Hunter

Některým lidem není souzeno, aby v klidu posedávali doma v křesle. Velký skoky, velký dropy, velkej speed, je tohle tvůj život? Koluje ti v žilách adrenalin? Jo, tak pak jseš klasickej Adrenalin Hunter. Dej o svém postižení vědět i ostatním!

Máme toho mnohem víc!

Ale to není všechno, samozřejmě pořád tady jsou naše vychytané vesty a bundy z nanovláken, merino trika, fusky či trencle. A bys všechno mohl nebo mohla odnést, tak na to máme i stylovej batůžek aka gymbag

   



Z BreakOut zdraví Jura a Áďa

 

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí