reklama

Video: Bike Mission - 5 tipov ako naladiť bike na jesenné mtb traily

Autor: Keli, kategorie: Video, vydáno: 23.9.2022

Snížit tlak, nabrousit piny, namazat rám... cože? Opravdu? Poslechni si Rasťu Baranka a jeho tipy na naladění kola na podzimní období.

"Leto sa pomaly blíži ku koncu a nás opäť čaká jeseň a s ňou krásne vlhké počasie. Ja osobne mám jazdenie na jeseň veľmi rád, ale samozrejme so zmenou podkladu sa jemne mení aj nastavenie môjho bajku a preto ma napadlo, že by možno bolo fajn povedať si o tom niečo viac a ukázať vám, čo môžete zmeniť alebo vyskúšať. Nezabúdajte, že jazdenie v blate nie je za trest ale príležitosť naučiť sa niečo nové a zabaviť sa aj na traily, ktorý vás už za sucha nebaví pretože je možno príliš ľahký. Prípadne ak máte ďalšie tipy, čo je dobré na bajku vylepšiť na jazdenie v blate, dajte vedieť dole do komentáru"

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel Radonbikes 26.9.2022 - 1:17

    Rasťo zase poslal maila, aby jste tady zveřejnili jeho nový video? :D :D

    • profilová fotka Keli 26.9.2022 000 6:28

      Jj, poslal a jsme za to rádi.

    • anonymní uživatel Marty 26.9.2022 - 14:37

      Diky bohu za Rasta, takovy obsah a skusenosti nema v cz/sk nikdo

    • anonymní uživatel @Radonbikes 28.9.2022 - 16:38

      Slovaci nemaj internet, Rasto posila holuba ...

  • anonymní uživatel Zadar 27.9.2022 - 6:02

    Slováci nemají vlastní weby o kolech, že musí psát do jiné země? :D

    • anonymní uživatel Eda 27.9.2022 - 7:45

      Češi spíš nemají vlastního Rasťu, kterej by udělal podobný video ;))

      • anonymní uživatel cubephotography (cube (a) cubephotography.cz) 27.9.2022 - 8:15

        a jezdil tak dobře :-D

        • anonymní uživatel Eda 27.9.2022 - 8:55

          To je další věc :D

  • anonymní uživatel Alladeen (wadiea (a) military.us) 29.9.2022 - 9:34

    Ale zase mame v CR teda vlastne v Brne....Trailhuntera.....kteryho bychom klidne na slovensko za Rasta mohli vymenit. Stejne je uplne k hovnu a akorat vsechny sere jak Trail guide

    • anonymní uživatel @Alladeen 30.9.2022 - 9:17

      THcko je uplne v klidu. Ted scenu ovlada Hovnous s Fialovou cuzou, dva heracci co zustavaj porad v jizde, postizenej Mara Horis sponzorovanej Kastarem a tresnicku tomu dodava sislajici egocentrik Optoman, kerej obcas bajkovaci videa proklada vyletama se svoji nechutne vyzranou samyc

      • anonymní uživatel smartfish (smartfish (a) ) 30.9.2022 - 11:23

        nesouhlasim ve dvou bodech ... postizenej je rozhodně i Hovnous a jeste je k tomu velká p*ča
        Horis je ultra hardcore

        • anonymní uživatel @smartfish 30.9.2022 - 12:19

          Dobre, ale shodnem se v techto dvou bodech doufam. Jednak ze je od Kastaru skvely, ze delaj charitu na postizeny a pak ze nejvetsi bizarek je Optoman s tou nechutne vyzranou bachynou...

          • anonymní uživatel Lenny (Lenny (a) conecovi) 30.9.2022 - 15:52

            Kdo je hovňous s fialovou čůzou? Ono kolem pražských freeriders se to bizárem jen hemží. A ty komentáře oslavný pod videii :D
            Omlouvám se za rozšiřování úplně jiného téma než jaký je rasťo video, ale fakt mám občas chuť si pustit hárd bike porno z produkce zmiňovaných existencí (kromě letáka, to je pure horror) tak nevim kdo jsou ti dva.

            Jinak rasťo, ať si o tom myslí kdokoliv cokoliv, dělá videa k věci a je to někdo kdo na kole umí, narozdíl od těch ostatních božích jezdců..

          • anonymní uživatel Gabosh 30.9.2022 - 23:48

            Já normálně nehejtuji. Ale zde musím. Hovňous s fialovou čuzou je Pišto a Baru. Mě vytočili poslední kapkou do běla tím, že je bez dovolení další jejich poskok Petr vzal na moje dělané traily, kde bylo potahování s policií, pásky na trailu atd., a naštěstí po tom co jsem se ozvala, to nedal na YouTube.jen skok..ale myslím, že by i chtěl i s dominantou jak to rád dělá aby se tam na*li další lidí a traily mě definitivně zavřeli. Ze začátku měli problém s Kaňkem a v J. Čechách..pak se už stavitelů ptali, ale asi když staví ženská tak se na to vykašlali..Napsala jsem tomu hovňousovi a té fialové čuze, jestli mě dají nějakou provizi z YouTube..za hodiny shapovani skoků, listí, plevel atd.. hrabě a lopatu do ruky nikdy nevemou. Nakonec jsem šťastná že mě vymazali ze života i sítí, byla by to ostuda s nimi jezdit. Rasťo je úplně v pohodě. Kluk co umí jezdit a lopatu do ruky vezme!! Strašně je to o těch lidech, ať si každý točí co chce. Ale ať dodržují zásady bajkove komunity!

  • anonymní uživatel Lenny (Lenny (a) conecovi) 30.9.2022 - 16:07

    Edit: hovňous a ta druhá neni to stalalrajd? A nezapomínejmr na bikestress :D :D :D

    • anonymní uživatel Gabosh 30.9.2022 - 23:56

      Čau na stay all ride mě nesahej:) to jsou úplně pohodoví lidi a točí mixy nejde vidět kde je trail. Pája se dost zlepšuje dává oproti Pišto. Říkám, vše je o lidech. (Jinak viz odpověď typkovi výše)

      • anonymní uživatel smartfish (smartfish) 1.10.2022 - 20:38

        Hovnous fak neni v klidu, byl sme nucenej s nim jezdit v bikeparku s pulhodinovejma intervalama lanovky a nikomu to nepřeju ... tudis netrpim tim ze si z neho nekdo udela prdel, btw jde s kůží na trh.

        Jinak jasná, vsichni tyhle borci se nejvíc zlesujou, delaj ultra pokroky, hrozně nejvíc se posunuli, davaj hrozný pekla, měli by pomalu uz delat instruktážní vlogísky.

  • anonymní uživatel @Lenny 30.9.2022 - 16:52

    bikestress neznam, posli link... stalalrajd sou heracci... hovnous je ten pi*cus s knirkem co si dycky do*se*re trenazery kdyz naka lavka nema zabradli...

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí