Video: The Grind - Gabriel Wibmer nasadil pegy na horáka a vyrazil do Hamburgu

Autor: Keli, kategorie: Video, vydáno: 31.10.2022

Po zhlédnutí několika BMX videí měl Gabriel Wibmer jasno. Nahodil na horské kolo pegy a posunout streetové ježdění zase o kousek dál. Důkazem je video The Gring, které vzniklo v kulisách přístavu v Hamburgu a spojuje v sobě mix městského freeridu, trialu s prvky flatlandu a Bmx.

Gabriel Wibmer vysvětluje, jak celé video vzniklo: "Naším nápadem bylo zkombinovat MTB s BMX a jedna věc nám byla velmi rychle jasná - rozhodně budeme potřebovat grind pegy! S pomocí firmy Canyon byl tento nápad velmi rychle realizován, takže během dvou týdnů jsem měl naprosto vysněné kolo s osou vyrobenou na zakázku a pegy. Samozřejmě, v té době jsme nevěděli, zda to vůbec může fungovat, ale právě proto byl pro nás celý projekt tak vzrušující. 
Po počátečních potížích jsme se vydali na 14 dní do Hamburku, abychom celý projekt zrealizovali. Samozřejmě ne všechno šlo podle plánu, ale rozhodně jsem nadšený, že se nám podařilo celý nápad uskutečnit a implementovat kus BMX do MTB scény."

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel Trezzor 31.10.2022 - 22:58

    Jenom kopirka svyho starsiho brachy! :D

    • anonymní uživatel PanGoogle 1.11.2022 - 1:41

      Cítíš to? Závist ...btw, je to jeho bratránek, když už chceš sázet moudra.
      Peace!

  • anonymní uživatel Radrak 1.11.2022 - 17:58

    Žádná závist, jenom si očividně dělá srandu. :D Pan google bude asi jeho skalní fanynka, když se ho tak zastává! :D btw taky jsem nevěděl, že je to jeho bratranec a ne bratr!

  • anonymní uživatel Trezzor 1.11.2022 - 18:06

    Wibmer je jenom jeden, všechno další je kopírka! Ale to neznamená, že by tady ten na kole neuměl. A jo, vypadá jako jeho brácha, nemám nastudovanej jeho životopis jako ty, abych věděl kdo je kdo.

  • anonymní uživatel PanGoogle 2.11.2022 - 3:33

    Musel jsem si rejpnout :) Někde jsem to četl, že je to jeho bratránek, tak jsem chtěl vypadat důležitě :))

  • anonymní uživatel Ewa Farna (zanusuvagina (a) pokemon.com) 2.11.2022 - 18:03

    Nuda.

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí