Nové ebiky Kellys - s navigací Komoot/Strava, 90 Nm motorom a 725Wh baterií

Autor: Keli, kategorie: Obchodní sdělení, vydáno: 15.11.2022

Kellys bicycles představuje novou generaci svých emtb hardtailů s plnobarevným Bluetooth(r) displejem pro navigaci během jízdy, 725 Wh baterií a 90 Nm motorem Panasonic GX Ultimate. Nové modely jsou již nyní dostupné u vašeho prodejce!

Nová generace emtb modelů Tygon a Tayen přichází s novými funkcemi:

  • výkonnější pohonná jednotka od japonského výrobce - vlajková loď e-motorů od společnosti Panasonic s názvem GX Ultimate, která nabízí mohutný točivý moment 90 Nm;
  • Bluetooth(r) barevný displej propojitelný se sportovní navigační aplikací Komoot, která jezdce naviguje přímo z řídítek, aplikací WAHOO, která přidává extra informace o kadenci do všech vašich záznamů jízdy v aplikaci Strava;
  • KELLYS Re-Charge V10 725 Wh baterie s nejlepším poměrem hmotnosti a výkonu ve své třídě pro dlouhý dojezd a lepší zážitek z jízdy.

Výkonná pohonná jednotka

Panasonic GX Ultimate 2023 je jeden z nejkompaktnějších, nejlehčích a nejvýkonnějších e-bajkových motorů ve své třídě. S hmotností pouhých 2,9 kg a točivým momentem 90 Nm je GX Ultimate připraven zdolat nejstrmější kopce a horský terén. Navíc nabízí jedinečný AUTO režim, který monitoruje parametry při jízdě a přizpůsobuje úroveň asistence stylu jízdy a aktuálním podmínkám, díky čemuž poskytuje přirozenější pocit z vyjížďky a zároveň zvyšuje energetickou efektivitu. Pocit z jízdy "na boostu" si tak můžete užívat ještě déle!

Bluetooth(r) farebný displej s navigáciou

Nová elektrokola série R jsou vybavena novým Bluetooth(r) barevným displejem, který poskytuje veškeré údaje o jízdě, jako jsou aktuální rychlost, dojezd, průměrná rychlost, kadence a mnohé další. Navíc, nový displej lze spárovat s vaším mobilním zařízením a aplikacemi Komoot/Wahoo a vytvořit tak integrovaný navigační systém pro elektrokolo, který vám ukáže cestu v horském terénu i na silnici, nebo rozšíří možnosti vkládání údajů o kadenci díky snímačům v motoru v záznamech jízdy v aplikaci Strava. Kromě toho můžete své mobilní zařízení nabíjet přímo přes micro USB port v displeji!

Nová elektrokola série R jsou vybavena nejnovějším barevným Bluetooth(r) displejem Panasonic. Toto kompaktní zařízení díky clear lcd displeju poskytuje všechny potřebné údaje včetně navigace. tlačítka umožňují jednoduchý přístup k nejpotřebnějším funkcím: přepnutí režimu podpory, menu, zapnutí/vypnutí, režim chůze.

 

Vylepšený roboticky vyrobený rám v Európe

Všechny rámy elektrokol série R jsou vyráběny přímo v Evropské unii procesem laserového řezání a robotického svařování pro maximální kvalitu a přesnost. Součástí rámu je také jedinečný celohliníkový laserově řezaný kryt baterie pro dosažení nejvyšší úrovně průmyslového zpracování. Kromě toho jsou všechny rámy vyráběny s úchyty kol na pevné ose pro lepší tuhost a dokonalý zážitek z jízdy.

 

Výkonná baterie

Nejnovější li-ion Kellys RE-CHARGE V10 baterie nabízí 725 Wh při hmotnosti pouhých 3,7kg s nejlepším poměrem kapacity a hmotnosti ve své třídě - 194Wh (5,35Ah) na kilogram váhy. Kellys dokazuje, že velká baterie může být zároveň i lehká - díky napájecím článkům nejnovější generace a pokročilému gelovému chlazení. Baterie je navíc plně vyjímatelná. Kromě toho je nyní k dispozici rychlé nabíjení baterie díky 4,5Ah nabíječce (5 h - 80 %, 6 h - 100 %).Všechny tyto funkce budou dostupné i na nových touringových elektrokolech - Kellys eCARSON a eCRISTY, takže zůstaňte s námi aby vám nic neuniklo!

Diskuze

  • anonymní uživatel Pornuj.cz (mikes.ondra (a) email.cz) 15.11.2022 - 19:02

    Za me tohle využije maximálně můj soused když nebude vedet jak dojet z hospody domu.

    • anonymní uživatel Uondra (jamajka.porn) 15.11.2022 - 19:40

      Jde videt ze se v tom nevyznate

      • anonymní uživatel Honza S. (jmeno (a) prijmeni.cz) 15.11.2022 - 21:46

        A jaký je teda ten "správný" názor? ;-)

      • anonymní uživatel šimpanz (šimpanz (a) bananovarepublika.cz) 16.11.2022 - 8:12

        přesně, to bude tím! Jen naprostý ignorant a zpátečník (něco jako já) nestojí o takový "musthave supercool hardtail full of njů teknolodžíes"

  • anonymní uživatel Villain 16.11.2022 - 7:04

    Dokud to nemá automatickou převodovku a pořádný repráky, tak je to k ničemu.

    • anonymní uživatel Štika 16.11.2022 - 9:00

      Přesně,na víc by to mohlo komunikovat s mým domem a až se budu blížit domů tak se mi nahřeje záchodové prkénko a dá se vařit kakao. Vývojáři by měli zabrat nebo brzy to ježdění bude stát za houby.

  • anonymní uživatel Romcko (romcko (a) seznam.cz) 16.11.2022 - 19:14

    ...a teraz mi povedzte...načo mi to všetko bude?

  • anonymní uživatel Pedro Sanchez 17.11.2022 - 16:39

    Znám pár lidí, pro které je tohle kolo jako ušitý. Soudruzi v Kellysu jsou mazaní a hezky to dali dohromady. Zároveň jsem rád, že nemám potřebu pro něco takové...

  • anonymní uživatel daywak (daywak (a) gmail.com) 21.11.2022 - 7:26

    Kolo super, ale v dnešní době micro USB ? Vážně?

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí