reklama

MRSN a podzim na Trutnov Trails

Autor: Keli, kategorie: Video, vydáno: 1.12.2022

Ještě předtím než Krakonoš vyhlásil na Trutnov Trails dobu klidu využil Michal Maroši poslední možnost se sklouznout na místních trailech.

Podzimní počasí čarovalo

Osobně mám jisté pouto a přístup k této lokalitě natolik spjatý, že jsem se vydal pár dny před zavíračkou toto kouzelné místo po delší odmlce navštívit. Příjemným překvapením bylo že builders crew nikdy nespí a vždy se potkám s nějakou inovací. Momentálně již připravují novinky na 2023.
Podzimní počasí ten den čarovalo. Ranní mlhu postupně prozářil slunečný paprsek až z toho bylo čisté nebe. Traily pokryté listím s kořeny, ale i freeride v hlubokým listím nebo vyleštěné flow pasáže, nic z toho nechybělo. Jedu domu spráskanej jak pes, ale s úsměvem na tváři. To byl ale den...

TT 29 Hours až na jaře

Proč letos nebyla foto a video soutěž TT 29 Hours? Prostě jsme  se s partou okolo Trutnov Trails před několika týdny rozhodli přesunout akci TT 29 Hours na jaro. Důvodem byl upravený koncept a přesvědčení, že nám jaro přinese do soutěže čerstvý vítr a zase trochu jiné světlo než posledně zlatý podzim.

     

Fotostory: Martin Metelka

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel Vojta 2.12.2022 - 17:01

    už mi někdo vysvětlí proč 29 hours ? má to nějakej význam, nebo se někdo jen uklikl z 24 na 29 a nebyl čas na opravu ? díky za vysvětlení

  • anonymní uživatel rado (mamradosmrado (a) unas.cz) 4.12.2022 - 7:39

    27,5hours uz neni v mode…a horses by taky muselo byt aspin 300 ;)

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí