Letní sezóna na Klínovci 2023 začíná tento víkend

Autor: Trailpark Klínovec, kategorie: Obchodní sdělení, vydáno: 10.5.2023

Souběžně s posledními dny zimní sezóny 22/23 jsme se začali chystat na léto. Probíhají údržby lanovek, stavba pódií, instalace háků na kola a mnoho dalšího. V neposlední řadě samozřejmě příprava našeho Trail Parku Klínovec.

   

Celkem 30 kilometrů trailů se opět dočkalo několika změn a úprav, které potěší každého návštěvníka. Kromě nově zapovrchovaných úseků na všech trasách návštěvníky na první pohled určitě zaujme předělaný úsek s názvem Prales na trailu Rubin. Na této nové části vyrostou našejpované boule, které budou pro méně zkušené jezdce zábavnými prvky, co snadno přejedou a zkušení jezdci je určitě využijí k odrazu. Drobnější nové úpravy můžete v průběhy sezóny očekávat i na černém trailu Baron. 

Tento rok se bike park a lanovka do Jáchymova Prima Express poprvé rozjede v sobotu 13. 5. a pojede do neděle 14. 5. Následně bude otevřeno ve dnech viz přehled na webu a to vždy od 9:30 do 18:00.

Náš tým trailbuilderů do té doby vyčistí a našejpuje kompletní sestavu všech trailů. Podrobný popis i doporučení ke všem našim udržovaným stezkám všech obtížností zde.

V rámci eventu OPENING 2023, který se bude konat 20. května, s námi můžete oslavit zahájení letní sezony Trail Parku Klínovec. Na programu je závod pro širokou veřejnost v kategoriích RACE, HOBBY, Ženy, které budou na úsecích trailu Illegal. Dětský závod se pojede na úseku trailu Baron. Samozřejmostí je i doprovodný program včetně DJe, opékání buřtů atp. Více o akci: trailpark.cz/opening.

Další věc, ze které by mohli mít návštěvníci radost, je, že cena letních ticketů se oproti minulému roku nezvýšila. Stejně tomu tak bude i v naší půjčovně kol, terénních koloběžek a veškerého dalšího vybavení. Kompletní ceník najdete zde.

Nezbývá než vás pozvat do Krušných hor, abyste si s námi užili léto na Klínovci. Ať na kole, koloběžce či pěšky. Aktuální informace o provozu najdete na www.trailpark.cz a www.klinovec.cz.

Foto: Martin Vrbický

Diskuze

  • anonymní uživatel trail hejtr (hejtuj (a) trai.ly) 11.5.2023 - 12:35

    Klínovec měl fajn nástup, ale v tuhle chvíli je to tak jednou za sezónu. Snad tam vyroste něco zajímavýho zase někdy. Potenciál mají na to být top bikepark...

  • anonymní uživatel Marcel 11.5.2023 - 22:03

    To jsem zvědav, jestli opravdu na tom makaj, nebo jako vždy jen kecaj. Ilegal a DH dobry, ale jinak o ničem. Jak napsal výše, potenciál tam je, ale nějak se toho boji či co!

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí