Ten co slaví každý den - pomoz dokončit dokument o Michalu Marošim a českém bikingu

Autor: Keli, vydáno: 30.5.2023

Pomozte dokončit dokument o Michalu Marošim a historii horských kol u nás. Autoři připravovaného dokumentu Martin Vrbický a Štěpán Romanov z Fullface Productions spustili crowdfundingovou kampaň na platformě HITHIT, kde vybírají chybějící prostředky na dokončení projektu.

"Pomalu se blížíme do cílové rovinky. V uplynulých třech letech jsme natočili rozhovory s téměř dvacítkou lidí, posbírali jsme 100 hodin archivních materiálů a teď je před námi ten nejdůležitější krok - vše důkladně projít a sestříhat do hodinového příběhu. K tomuto okamžiku jsme na střihu strávili už desítky hodin a další desítky, nebo spíš stovky nás ještě čekají. Finanční prostředky budou tedy určeny na střih nebo na zvukovou a obrazovou postprodukci," popisuje režisér dokumentu Martin Vrbický.

   

"Dostali jsme se ale do fáze, kdy potřebujeme pomoc od externích spolupracovníků - dramaturgů, zvukařů, střihačů - a jejich práci musíme zaplatit. Byla by škoda, tomu teď nedát 100 %, když už je za dokumentem tolik odvedené práce," říká Štěpán Romanov.

 

"Pro všechny přispěvatele jsme na HITHIT připravili zajímavé odměny - vstupenky na premiéru, trička, čepice nebo možnost vyrazit s Marošakem na legendární trutnovské traily. Budeme vděční za jakoukoliv formy podpory. Díky vám dotáhneme dokument do konce a na podzim si dáme drink na premiéře!" vzkazuje Martin Vrbický.

Foto: Jan Kasl, Štěpán Romanov

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel Jenda 31.5.2023 - 11:37

    Rád podpořim dobrou věc

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí