LEVELSPORTKONCEPT se stává distributorem značky iXS

Autor: Kryštof Šabacký, kategorie: Obchodní sdělení, vydáno: 20.6.2023

Portfolio distributora prémiových sportovních značek LEVELSPORTKONCEPT (dále LSK) se rozrůstá o švýcarskou značku iXS, která se zaměřuje na výrobu ochranných prvků pro cyklisty jako jsou helmy, chrániče, rukavice, ale i oblečení na kolo i do města. LSK přebírá distribuci po společnosti Bikestrike, a stává se distributorem pro Českou a Slovenskou republiku, a to právě pro segment MTB. Značka se totiž také soustředí na motocyklistické doplňky.

iXS pod LEVELSPORTKONCEPT

David Novák obchodní ředitel LEVELSPORTKONCEPT k tomu říká: "iXS je další velmi zajímavá a kvalitní značka do našeho stále se rozrůstajícího bike portfolia. Věřím, že touto značkou nabídneme našim zákazníkům ještě větší výběr v již tak silném segmentu cyklistického oblečení a ochranných prvků jako jsou helmy, chrániče a brýle."

      

Více o značce iXS

Značka iXS vyrábí oblečení a ochranné doplňky pro cyklisty. Jejím hlavním odvětvím je motorismus, od něho se odvíjí zaměření značky iXS. 
Historie značky sahá až do roku 1906. Vše začalo švýcarskou rodinnou firmou, zaměřující své aktivity na cyklistiku a motorismus. Postupem let se vyvinula v osm dceřiných společností, vlastněné firmou Hostettler ag. Značka iXS, která vystupuje na dnešním trhu, vznikla až v roce 2001. V portfoliu tedy nalezneme helmy, rukavice, kalhoty, dresy i volná trička, chrániče nebo oblečení do města. Dnes má značka IXS více jak 50 zastoupení po celém světě.

Značka iXS podporuje spoustu velkých MTB akcí v čele s Masters of dirt, Bike festivaly v Leogangu, Churu, UCI v Lenzerheide a mnoho dalších. Do jejího týmu patří například: Rob J. Heran, Sam Johnson (King of Spades), Paul Basogiata, Iven Ebener a mnoho dalších.

Více informací o značce naleznete na: ixs.com/mtb

Diskuze

  • anonymní uživatel Filipjenko 27.6.2023 - 13:07

    RIP IXS v ČR... jestli to povedou jak se 100% tak .. skladem skoro nic, co si nepředobjednáš na sezonu to už nesežneš...

    • anonymní uživatel dolekoplower (dole (a) kop.com) 27.6.2023 - 13:22

      Nemá vůbec cenu nakupovat v ČR (pokud něco nepotřebuješ hned). Na bikediscountu toho mají mraky a vždy o hodně levnější jak u nás :)

      • anonymní uživatel Greta 30.6.2023 - 10:50

        Proč z discountu? Ten má sklad až v Grafschaftu. Bike24 v Drážďanech, takže zásilka zanechá menší uhlíkovou stopu.

        • anonymní uživatel dolekoplower (dole (a) kop.com) 30.6.2023 - 12:03

          Protože znám jen tenhle a mám s ním nejlepší zkušenosti :)

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí