Info: Emseko Bike Rally Trnava

Autor: Tomáš Černý, vydáno: 26.8.2010

Do startu pátého závodu Meatfly Wood Bike Series (WBS) na Trnavě zbývá necelý měsíc a tak přípravy tratí a celého závodu bikerally jsou již v plném proudu.


Ten se pojede v sobotu 18. září 2010 pod názvem Emseko Bike Rally Trnava. Pořadatelé ze Speedbike teamu Fryšták ve spolupráci se SKI areálem Trnava pro všechny připravují dvě tratě, na kterých se pojede celkem 5 RZ.



Upravené tratě
Zejména levá z nich doznala podstatných změn ve spodní části, vynucených výstavbou nového hřiště v areálu rekreačního střediska. V loňském roce musela být tato erzeta v prudkém lijáku právě kvůli této spodní části zkrácena. Letos jezdci z SBT Fryšták během několika brigád připravili novou velkou klopenku „;za roh“ a terénní úpravy kolem nového hřiště si přímo řekly o vybudování cílového dropu, jehož hlavním zadáním bylo, aby byl přijatelný pro všechny. Přesto bude pro úplné začátečníky nachystána možnost objezdu. Pravou trať jsme o pár desítek metrů prodloužili, s novým startem na palouku u chodníku na start levé erzety.





Zpestření dualem
Start hlavního závodu je v 10 hodin. Jako doplňkový závod po skončení bikerally se pojede na místní travnaté sjezdovce Dual slalom, který bude zpestřen několika umělými skoky. Díky středisku SKI areálu Trnava poskytuje tato lokalita jako jediná z celého seriálu všem sjezdařům vlek a možnost vývozu.

Více info včetně propozic závodu na stránce seriálu www.bikegeneration.cz nebo na týmových stránkách fryštackých bikerů http://sbt.estranky.cz

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel LG 27.8.2010 v 11:12

    Věřím že bude sucho... :)

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí