dirtbiker #65

Autor: dirtbiker, vydáno: 6.12.2010

Konec roku je na dohled a tak to Dirtbiker ve svým posledním čísle rozmakal jak Datel na Mistrovství světa. Né, že by se redaktoři pasovali do rolí mistrů světa, ale jelikož je na obálce právě Tomáš Slavík, tak se chtěli taky předvíst v tom nejlepším světle. A celkem se jim to povedlo, je to jedna lahůdka vedle druhý!













Kromě osmistránkovýho rozhovoru s mistrem Slavíkem, se v Dirtbikeru dočtete například o zážitcích a pocitech Michala Marošiho na letošní Rampage. A když už byl Michal v redakci, rovnou se nakouklo i do zákulisí Mrsn 4down. Zajímavý fotky a ještě zajímavější vyprávění dovezli Horsefeathers z jejich letního výletu do Chatel, francouzského horského městečka, odkud se dá lanovkami dostat do několika horských středisek.









Na malých kolech se na streetu předvedli Foglar a Bělohoubek, zapřísáhlí parkoví jezdci. Fotograficky zajímavý jsou nový street spoty v Brně a tak na nich moravská bandička pro redakční objektiv předvedla své umění. Hodně zajímavá byla i akce 6.0 cash for tricks, tedy street ježdění po Praze o peníze v hotovosti.









Dále se Dirtbiker podívá na kola Mondraker Summum 2010, Mondraker Kaiser DH, AGang Cult vs Ninja, Kinik Issue, Kink Gap XL a Premium DUO, profily bude mít Marek Kříž a Štěpán Novotný, s jestřábama zaletí na MS do Kanady, spotcheck je z kopca u Olomóca a nechybí news, riders blogy a podobně. V elektronické verzi se na to můžete podívat na www.dirtbiker.cz už teď.





Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel vyschlej Belmondo (jirkabuchacek (a) seznam.cz) 6.12.2010 v 21:10

    proč né já na tohle číslo po R.R. čekam celej rok . von ten Zink vyhrál i crankworx tak to di už do prdele ........

  • anonymní uživatel vyschlej Belmondo 6.12.2010 v 21:18

    www.youtube.com/... pankáčové

  • anonymní uživatel 3.14čo (3.14co (a) gmail.com) 11.12.2010 v 11:24

    Dobrá práce. Jen dotaz - neuvažujete zařadit do bikechecků nějaká zajímavá kola z lidu? Přeci jen Mondraker s sérii nic moc zajímavého není.

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí