Pozvánka: Bikecore Otrokovice 2013

Autor: Haff, vydáno: 1.3.2013

ikona Rok utekl jak velká voda a už je to tady – startuje další ročník seriálu závodů Wood Bike Series 2013 (WBS). První závod série odstartuje v tradiční lokalitě u Otrokovic. Centrum závodu, včetně zázemí jak pro jezdce, tak i pro diváky, bude jako vždy, v kynologickém areálu u moravní lávky. Závod se pojede ve stylu bike rally. Na dvou tratích se pojedou celkem čtyři rychlostní zkoušky. Časy všech rychlostních zkoušek se sčítají. Vítězí závodník s nejlepším součtem časů.





V lokalitě, kterou ač s úplně jiným úmyslem začal vytvářet koncem třicátých let Tomáš Baťa, jsme pro závod nachystali dvě tratě POLYHOZUB a DUALKA . Zatím co trať Polyhozub patří mezi legendy této lokality a je typickým zástupcem bikerallyové tratě. Druhá trať s názvem Dualka patří mezi nejmladší tratě naší lokality. Na tomto měřeném úseku pojede každý sám a bude si moct vybrat kudy tuto trať projede (Dualka bude vypáskovaná na obě tratě, sám si vyber nejrychlejší cestu do cíle). Cíl Dualky i Polyhozub bude upraven dle počasí. Při blátě budou zkráceny o extra blátivou pasáž, kousek před klasickým cílem.

Organizace bude tradičně na vysoké úrovni. V centru závodu bude k dispozici velké parkoviště s možností kempování po dobu závodu. Samozřejmostí je občerstvení, výsledkový servis s profesionální časomírou, zdravotní zajištění, komentátor závodu a Dj´s.





Centrum závodu bude otevřeno od soboty 16. 3. 2013 v cca 8 hodin. Dobrovolný trénink na tratích je možný až do čtvrtku 14.3.2013. V pátek bude probíhat úprava a páskovaní tratě . Sobota je určena k neoficiálnímu tréninku na vypáskovaných tratích, bez pořadatelského a zdravotního zabezpečení. Registrace do seriálu i závodu bude probíhat v sobotu a v neděli. Závod je otevřen jezdcům všech věkových i výkonnostních kategorií, za dodržení pravidel WBS. Oficiální trénink a závod bude v neděli 17. 3. 2013. Vývoz pořadatel nezajišťuje. Vývoz je možný vlastními auty po přilehlé komunikaci za dodržení jednosměrného provozu viz. mapa a propozice. Není taktéž problém kopec vyjít s kolem pěšky.





Žhavou informací je že na závod do Otrokovic dorazí i Česká televize!!

Pokud vše klapne, tak zde uvidíte i prvního Agang Talent ridera 2013.

Děkujeme všem partnerům seriálu i závodů za jejich podporu.





Foto: Radim Kubala

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel tom (tomasslovak (a) centrum.cz) 1.3.2013 v 15:40

    prosim,nee dualku to jsou jasne sracky,vdyt je tam tolik vyjezdenych tvrdych trati!!!!!

  • anonymní uživatel a (b c) 1.3.2013 v 16:21

    tvrdý jezdec zajede i na měké trati...he he

  • anonymní uživatel L 1.3.2013 v 17:00

    Taky bych byl pro vybrání jiné tratě,dualka je pěkná,ale na závod mi nepříjde moc vhodná.Kluci tam mají i jiné pěkné tratě,ale je to na nich kterou dají do závodu :)

  • anonymní uživatel Ondřej Batěk 2.3.2013 v 11:28

    Proč duál:(

  • anonymní uživatel Martin 2.3.2013 v 14:29

    Taky nechápu proč padlo rozhodnutí že s epojede dualka , je tam spousta jiných tratí ...

  • anonymní uživatel getbuzik 2.3.2013 v 20:04

    trať jako trať, nebuď z toho posranej.

  • anonymní uživatel tom 2.3.2013 v 20:21

    přesně tak ta dualka mě přijde dost o nicem,na zavod,..no nechápu to

  • anonymní uživatel slanina 3.3.2013 v 15:09

    trat jak trat,mokra nebo sucha,v lete nebo na snehu,vcera i dnes to proste jelo,dualka je nadherna trat nebudte srabci a pristi vykend na kopci h....i

  • anonymní uživatel Vojta (vojtech.tajzler (a) seznam.cz) 11.3.2013 v 18:29

    cs registrace

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí