reklama

Commencal posiluje Anne-Caro Chausson

Autor: Keli, vydáno: 17.1.2017

Není v historii úspěšnější závodnice než Francouzky Anne-Caroline Chausson, tato obdivuhodná žena vyhrála bezpočet závodů a přestože závodění pověsila na hřebíček, tak na kolo nezanevřela, ba naopak. Nyní bude jezdit jako ambasadorka v barvách značky Commencal.

Po nedávném zaangažování Yoanna Barelliho je Anne-Caro další silnou posilou andorské značky. Jejím úkolem bude pomoc při marketingu jako tvář, jezdkyně a jako konzultantka bude fušovat i do vývoje.

Anne-Caroline Chausson má bohatou závodní kariéru, vyhrála 13× závod Světového poháru ve sjezdu, pětkrát za sebou v letech 1998 – 2002 vyhrála celkové pořadí Svěťáku a třeba v roce 2008 získaal olympijské zlato v BMX. Poslední léta patřila k předním závodnicím v enduru až do doby, kdy onemocněla rakovinou (Anne Caroline Chausson se léčí z rakoviny), poté se úspěšně vrátila na okruh EWS a následně na konci loňské sezóny společně s další francouzskou sjezdovou legendou Nico Vouillozem ukončila kariéru (Anne-Caro a Nico Vouilloz – dvě francouzské legendy ukončili závodní kariéru).

Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí