MojeKolo

Tomáš Slavík zvítězil v dalším kole 4X Pro Tour a stal se celkovým šampiónem 2024

Autor: Tomáš Slavík, vydáno: 6.8.2024

Třetí kolo 4X Pro Tour světové série ve fourcrossu se přesunulo na další zastávku v ČR a to do Dobřan, kde Tomáš Slavík dokázal zvítězit jak v kvalifikaci, tak v samotným závodě. Slavík se tímto vítězstvím stal i celkovým šampiónem 4X Pro Tour pro rok 2024 aniž by se musel zúčastnit finálového kola v Polsku. Zvítězil ve všech kvalifikacích i závodech doposud a to mu zajistilo předběžné vítězství v roce 2024! 

  

"Na Revelations to byl obrovskej souboj s Hannesem Slavikem od startu a na Dobřany jsem se snažil fakt dobře připravit hlavně co se týče startů, který mi šlapaly jak hodinky. Bohužel se mi úplně nepodařil jeden jedinej a to start ve finále, takže se startovní rovinka se nesla v hodně obdobném duchu jako v Jablonci, akorát s tím, že nikdo nespadl. Z první zatáčky jsem pak zmizel a neohlížel se dozadu. Letos třetí závod a třetí vítězství jak v kvaldě, tak v závodě a díky tomu jsem si pojistil celkový prvenství před finálovým Polskem. Teď mám týdenní pauzu, kdy kolo zůstane v garáži."

"Nicméně od Dobřan už mi začíná hlavní příprava na nadcházející městské sjezdy, který začínají koncem srpna v Táboře a jako vrcholy mám Red Bull Cerro Abajo v Janově a následně v Indii, takže je na co se těšit! Jako začátek přípravy mě čeká 8 denní natáčení v Ammánu. V Jordánsku jsem se byl už podívat předběžně a vymysleli jsme tam hrozný šílenosti, takže to bude pěkná dřina, ale už teď se těším na výsledek."

Pokud chcete vidět exkluzivní obsah z natáčení v Jordánsku nebo z příprav na městské sjezdy, sledujte sociální sítě.
www.herohero.co/tomasslavik63
www.instagram.com/tomasslavik63
www.youtube.com/tomasslavikdotcom

Photo credit: Jurgen Westermeyer (@whoisjurgen)

Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí