Video: One day edit with Kryštof Húšť by Purplehoodiemedia

Autor: Keli, kategorie: Video, vydáno: 26.8.2024

Honza Křenek je znám jako fotograf, ale vždy jej lákalo zkusit si i pozici filmaře. Pro svůj první projekt vyzval ke spolupráci nadějného českého sjezdaře Kryštofa Húště. Podařilo se jim to? Zhodnoťte sami.

"Už nějakou dobu jsme přemýšleli, že bychom zkusil natočit nějaký edit. Jenže z mé strany to bylo složitější vymyslet, jelikož už nějakou dobu žiju mimo ČR ale na jaře jsem booknul let do Česka. Přiletěl jsem na pár týdnů, za vidinou toho konečně něco natočit a hlavně vyzkoušet nový foťák. Hned jak jsem věděl kdy poletím, napsal jsem Šimonovi a Kryštofovi, vymysleli jsme datum (který naštěstí v nabité sezóně vyšel) a přijeli jsme k němu na domácí trail natočit aspoň krátký edit a tady to je. Je to vlastně takový první oficiální edit, který jsem kdy natočil, jelikož jsem vždycky dělal jen fotky na závodech a strašně jsem si chtěl vyzkoušet i něco natočit."

"Jsou nachystané ještě dva další edity v bližší době ale o tom zase příště.Budu rád za jakoukoliv odezvu k videu a pokud se ti líbí, tak běž sledovat @purplehoodiemedia na IG a budeš vědět kdy vyjde zase další! 
Díky Kryštofovi že si udělal čas, Šimonovi za pomoc při natáčení + realizování a Ondrovi za mental support."

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel Štika 27.8.2024 - 9:08

    WauWau,klučina nám ještě ukáže jak se jezdí na bicyklu.

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí