R.S.P. podcast Val Di Sole

Autor: R.S.P., kategorie: Video, vydáno: 12.8.2010

Další, pro Čechy úspěšný, závod světového poháru ve 4X se odjel minulý víkend v italském Val di Sole. Tomáš Slavík stál letos už potřetí na druhém a Michal Prokop na třetím místě. Tomáš si tak v celkovém hodnocení drží výborné druhé místo. Před ním je již v tuto chvíli neporazitelný Jared Graves. Michal Maroši ve Val di Sole skončil na 18tém místě.






České barvy jsou na letošním seriálu SP ve 4X hodně vidět. V celkovém hodnocení jsou mezi prvními pěti dokonce tři čeští rideři – Slavík, Prokop a MRSN. Michalové se navíc v posledním závodě SP, který se pojede na konci srpna v americkém Windhamu, můžou poprat o třetí místo v celkovém hodnocení SP. V ideálním případě bychom tak mohli mít na stupních vítězů celkového hodnocení SP ve 4X dva české bikery.






Z teamů jasně dominuje rakouský R.S.P., který nemá konkurenci a s drtivým náskokem vede hodnocení teamů SP. Team R.S.P., za který jezdí i česká dvojka Slavík – MRSN, na každém ze závodů SP natáčí svůj vlastní podcast, který je zaměřený hlavně na jezdce tohoto teamu. Pojďte se teď podívat, jak si závod ve Val di Sole team R.S.P. užil…








R.S.P. podcast Val di Sole:





Kompletní výsledky ze závodu SP ve 4X ve Val di Sole najdete zde.

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel tomaass (tomaass.sorejs (a) gmail.com) 12.8.2010 v 21:38

    pecka

  • anonymní uživatel Skant 12.8.2010 v 22:53

    Nice:D,,, jen tak dal R.e.S.P.e.k.t.

  • anonymní uživatel Martin 12.8.2010 v 23:30

    ...co ta divně přeskočená branka v poslední zatáčce? :o)

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí