AGang TV: Ninja 3.0

Autor: AGang TV, kategorie: Video, vydáno: 10.3.2011

Kdo by neznal tajemného japonského bojovníka, který vždy neslyšně přichází, aby vykonal co nejlépe svou práci, a nepozorován zase mizí v stínu pochybností – byl tady, nebo to byl jen sen? Ano, skutečně tu byl, oslovil tě ve své dokonalosti, zlehka proletěl před zraky užaslých diváků a ty jen s obdivem zíráš za mizejícím strojem v oblaku prachu. Ano, do letošní freeridové sezóny vstoupil nový, dokonalý model řady AGang Ninja, s označením 3.0.

Jako u všech odpružených rámů z dílny AGangu, také Ninja přináší vychytaný systém zavěšení zadního kola DLP (Drive Link Pivot). Tento specifický princip usnadňuje pohyb vpřed. Při šlapání nedochází k houpání rámu a tím lze většinu šlapací energie vložit do pohybu kola. 4 čepy zadní stavby přenášejí pohyb zadního kola do vzduchového tlumiče ROCK SHOX Vivid Air. 180 mm zdvihu zadní stavby umožňuje hladce překonat a utlumit tvrdé dopady a užít si tak poctivý freeride kdekoli a kdykoli. Rám je z odolného 6061 duralu, poskytuje naprostou důvěru v jakkoli náročné situaci, podrží za všech okolností, nezklame!







Vynikající rám bezvadně doplňuje vzduchová odpružená vidlice FOX Float Fit RC. Vidlice si krásně pohraje na skocích, svým skvělým chodem dokonale vyžehlí každý kámen, zpříjemní i hluboký drop a celkově pomáhá k lepšímu projevu kola. Vidlice disponuje poctivými 180 mm kvalitního zdvihu. Upevněna je pomocí 20 mm pevné osy k náboji AGang disc. Stejný náboj je použit i vzadu, tentokrát s pevnou 12 mm osou. Kola jsou vypletena nerezovými dráty s poctivými ráfky, které vydrží pořádnou porci freeridového ježdění.

K dobré ovladatelnosti kola napomáhají široká Syncros řidítka s označením FR 31 FR a představec FR 50 GR, který podtrhuje snadnou ovladatelnost. Obě komponenty jsou vybrány s ohledem na kvalitu zpracování, výdrž a samozřejmě vynikající pocit úchopu a ovládání celého kola. O bezpečný a pohodlný posed se pak postará sedlo Syncros FR, nasazené na sedlovce stejné značky s označením FRV2HPGR a vnějším průměrem 30.9 mm.






26" x 2.30" jsou rozměry kevlarových pláštů GEAX DHEA. Vpředu perfektně vede stopu i směr, vzadu pak ideálně udržuje kontakt s povrchem. K dokonalé ovladatelnosti kola přispějí i brzdy, Ninja používá vpředu 8" a vzadu 7" kotouče, které objímají plynule chodící a snadno ovládané čtyřpístkové brzdové třmeny AVID Code. Obě brzdy pak v součinnosti s lehce ovladatelnými pákami chodí skvěle, snadno a citlivě. Poctivé kliky TRUVATIV Holzfeller 1.1 s 36 zubým převodníkem činí spolu s odpruženými pedály EXPEDO MDU sehraný pár odolných komponent. Energie šlapání přenáší na kola 9 kolečková kazeta ovládaná řazením a přehazovačkou z dílny SRAM X9.

Ninja 3.0 je tichý bojovník, který o sobě dává vědět pouze svými činy. Vyrovnaná jízda terénem, při sjezdu či ostřejším freeridu se tak stává perfektním, neopakovatelným zážitkem. Jen s Ninjou zažiješ pocit bezpečí, vitězství a kouzlo volnosti, které ti Ninja umožní plnými doušky vychutnat. Skrytý půvab, síla bojovníka a dokonalé umění, to vše v sobě skrývá Agang Ninja. Jen ty ji můžeš odhalit! Podívej se, jak vypadá Ninja v akci!





AGang Ninja 3.0:

Pro zobrazení videa je třeba mít prohlížeč s podporou JavaScriptu a Flash.
Link na stažení



Veškeré další informace o značce AGang a jejích produktech hledejte na AGang.eu.

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel mato-rider 10.3.2011 v 14:18

    ja si myslim ze toto je fakt dobry fr bike jeden z najlepsich

  • anonymní uživatel užaj 10.3.2011 v 14:38

    Vypadá to povedeně, ale někde jsem slyšel že Author praská?!

  • anonymní uživatel d3v1ll (d3v1l666 (a) hotmail.com) 11.3.2011 v 10:15

    No jo, ja taky slysel, ze zitra bude polojasno..jedna pani to povidala....ach jo..jel si na tom modelu ? nejel...tohle ja aspon model, kterej fakt vypada k svetu !

  • anonymní uživatel neznalek 11.3.2011 v 12:09

    Kurna, kdyz uz si neco slysel, tak si taky poslechni tohle. AGang neni to samy co Author! Cetl jsi o znacce Author neco v tomhle clanku??? Prijde mi u nas, ze je to jak tlouct hluchejm na vrata... smutny

  • anonymní uživatel grgr (hackycarky (a) hrobka. cz) 11.3.2011 v 13:20

    užaj: A já zas slyšel, že užaj je prý buzna.

  • anonymní uživatel schejta 11.3.2011 v 13:50

    ale ten link na stazeni obsahuje trochu jinou adresu nez je video je tam link na stiahnuti videa o rocknrolla

  • anonymní uživatel 3.14čo (3.14co (a) gmail.com) 11.3.2011 v 17:23

    neznalek: Agang je to samy co Author.

  • anonymní uživatel heh (hah) 11.3.2011 v 20:49

    3.14čo: jediny spolecny je to, ze jedna firma vlastni obe znacky, ale obe znacky maj na starosti uplne jiny lidi co se produktu tyce. A je to i videt...

  • anonymní uživatel 3.14čo (3.14co (a) gmail.com) 17.3.2011 v 10:37

    heh: Mají to na starosti ti stejní, co u Authora tvořili Agangy, Exečka, Arh atd. Jedinou novinkou tak zůstává vyčlenění a pseudonový ksicht značky.

  • anonymní uživatel Romále MorgenFreemen 17.3.2011 v 10:41

    presne. AGang tvorej lidi, ktery delali jeste pod Authorem exe a agangy a bmx ramy... proto se vytvorila nova znacka, ktera je komplet pod zastitou AGangu, i kdyz je majite UA, tak znacka smeruje uplne jinam nez Author, je zamerena na jinou skupiu lidi a ma svoji filosofii. Za ty skoro 3 roky uz jsi to mohl poznat:)

  • anonymní uživatel Tomik (m.t.b (a) seznam.cz) 18.3.2011 v 0:53

    mit tohle na sobe napis specialized tak jste z toho uplne vsichni v prdeli, ram jsem videl nazivo a urcite je stokrat lepsi nez stinkina nebo jiz zminovane ARH, je to mazec, mam uz domluvenou testovacku 2.0 a asi do nej pujdu. za ty penize to nema konkurenci. posledni authory ktery praskaly byli nekdy z roku 07, at se jedna o arh, arey nebo era. navic mezi timhle a sx trailem zas tolik rozdilu neni.

  • anonymní uživatel sohajek 4.4.2011 v 7:26

    Peknee.. :) Mrknete na toto bit.ly/... Taky dobre.. ;):)

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí