Pozvánka: 24H Downhill - Race The Night

Autor: Keli, vydáno: 22.7.2011

Od 6. do 7. srpna se v . 2011 v rakouském bikeparku Zau [: ber:] g Semmering uskuteční již pátý ročník vytrvalostního sjezdového závodu 24H Downhill – Race The Night.

5. ročník legendárního závodu horských kol 24H Downhill – Race The Night v bikeparku Zau [: ber:] g Semmering má pevné místo v kalendáři a dá se očekávat velké množství jak rakouských, tak i mezinárodních závodníků, aby ne, tento závod je ve světě unikátní a má velmi zvláštní atmosféru.



Jezdecké úroveň se v posledních několika letech neustále zvyšuje a tak se diváci mohou těšit na vzrušující a napínavé souboje až do konce 24hodinového limitu.

V jednotlivcích se dá očekávat tuhý soubor Daniela Tulla a Martin Strassera, do kterého by ovšem chtěl i zasáhnout Markus Stoeckl, vlastník UCI trade teamu MS Evil a zároveň je i držitel světového rychlostního rekordu na sněhu s rychlostí 210.4 km/h.



Doprovodný program bude na nově přebudované terase ZauberBARu doprovázet živá kapela „Ace 40“ a 24-hodinové non-stop DJ sety.

Na asi 2700 m dlouhé, speciálně pro závod upravené trase bude možnost závodit v kategoriích: jednotlivec, dvojice, čtveřice a šestice. O vítězi se rozhodne v neděli 7. srpna v pravé poledne.

Pro více informací a registraci do závodu www.bikeparksemmering.at

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel respirit 11.8.2011 v 22:38

    joj tesim sa na buduci rok
    tento rok som usatnikom nebol :(

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí