MojeKolo

Video: ULTIM8 DEKADE #7

Autor: ULTIM8 DEKADE, kategorie: Video, vydáno: 3.1.2012

V pořadí již sedmá epizoda Dolekop.com a Ultim8shop.cz seriálu Ultim8 Dekade nás zavede zpátky do roku 2008. Tento rok se na českém písečku urodily celkem tři snímky. Skrze druhý díl videa TNG, šestý (a prozatím i poslední) díl série Kolotoč 360 a novinku z produkce časopisu Velo – video s názvem Czech Around, si přiblížíme, jak se v roce 2008 jezdilo.

Série Kolotoč 360 se loučí prostřednictvím svého šestého dílu. V tomto roce zvolila redakce Dirtbikeru zajímavou strategii, kdy oslovila hned několik českých video produkcí. Ty pak po celou sezonu nezávisle na sobě mapovaly dění na domácí BMX i MTB scéně a výsledná kompilace díky tomu nepostrádá na rozmanitosti, ať už po stránce jezdecké, tak i filmařské.

Druhý díl videa TNG z produkce Honzy Hanačíka nás po roce opět zavádí do moravských lesů a hájů. V jednotlivých profilech se tak můžeme pokochat jezdeckým uměním tehdejšícho mistra ČR Pavla Cahy, downhillem v podání Michala Červenky a Martina Hoferka, nebo freestyle MTB diktátem Kuby Kaliny.

Video Czech Around vyšlo jako příloha prvního dílu časopisu MTB Freeride. Tento bezmála půlhodinový snímek představuje nejlepší české bikery v nejlepších českých lokalitách, a protože nejlepší čeští bikeři ani nejlepší české lokality se jen tak nemění, video Czech Around je i nyní stále aktuální. Autoři tohoto povedeného kousku jsou Kamil Tatarkovič jako biker a producent a Johnny Vee jako kameraman a střihač. Kamil o videu říká: „Czech Around je ucelené video prezentující českou bikovou scénu. Snažili jsme se ukázat, co všechno nám kolo nabízí, a také to, kde všude a jak se dá jezdit.“

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel koZa (vkonapwr (a) seznam.cz) 3.1.2012 v 18:20

    Czech Around baví i teď:-).PAráda

  • anonymní uživatel rumcajs 3.1.2012 v 20:17

    nejlepsi je špičak v czech around. jak to tam je ted s tou tratí?

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí