Pozvánka: Bike and Water 2012

Autor: Keli, vydáno: 29.5.2012

ikonaBike and Water 2012 se blíží. Ano, 7. ročník této jedinečné události, která v současné době nemá v ČR obdobu, je opět zde. Tato jedinečná akce kombinující adrenalin a kvalitní muziku neodmyslitelně patří k začátku léta již od roku 2006. V sobotu 23.6.2012 se ve Šternberku nad hladinou zatopeného lomu „pod Lipinou“ předvedou ti nejodvážnější letci na freestylových kolech a koloběžkách. Ve večerních hodinách naváže na závody hudební afterparty, kde budete moci slavit společně s vítězi až do ranních hodin. Afterparty proběhne na louce u příjezdu z Olomouce do Šternberka. Partnerem závodů je město Šternberk.

Závody Bike and Water 2012 se uskuteční v sobotu 23.6.2012 ve Šternberku v tradičním prostoru zatopeného lomu pod Lipinou. Prezentace a trénink jezdců startuje od 10 hodin dopoledne, vlastní závod ve 13.30hodin a vítěze se dozvíme přibližně v 16.30 hodin. Do závodu se mohou přihlásit jezdci na kolech všech druhů a scooterech (koloběžkách). V letošním roce přislíbil účast i několikanásobný mistr světa Martin Nogol. Jede se o ceny za 30000 od našich partnerů. Na skok 1,5m nad hladinou vody se bude rozjíždět z 5 m vysoké věže. Startovné pro riders je zdarma. Atmosféru na závodech bude hecovat speaker J. D., o hudební doprovod se postará dj Kapsa. Závody budou doplněny o doprovodné aktivity pro příchozí diváky – dětský kreativní koutek, bike trial exhibici, mega-trampolínu a v programu nebude chybět StreetArt exhibice&workshop v podání Doss Art teamu. Věříme, že nám letos bude přát počasí a závodu se zúčastní co největší počet jezdců. Neváhejte, a přijďte je podpořit. V lomu bude připraveno občerstvení pro malé i velké včetně řidičů. Vstupné na závody je 20CZK, děti do 135cm mají vstup zdarma. Více informací pro riderz i diváky na www.bikeandwater.com nebo na http://www.facebook.com/BikEandwater.

Večerní hudební produkce se přesune do nového prostoru na louku u příjezdu do Šternberka od Olomouce. Afterparty odstartuje ve 20.00. Tancovat se bude především na hlavním drumandbassovém podiu (StonedRaiderz stage), u baru vznikne menší Freehouse stage.

Jako hlavní hvězda se představí ve své šternberské premiéře slovenský No.1 DJ LIXX. Dalšími headlinery jsou pražský Dj RUDEBOY a druhý slovenský host CLIVE. Za gramofony nemůže chybět šternberský dnb guru a promotér akce Dj Gotia. StonedRaiderz crew dále zastupuje ahZ. Pozvání rovněž přijal olomoucký SpaBoy a afterparty zakončí pravidelný účinkující dj Jamauba. Mluveným slovem doprovodí Mc Proter. Freehouse stage, jak již název napovídá, bude především o rovných beatech. Zahrají domácí legendy MRFK & YRKR, Minnaar a další hosté. Občerstvit tělo i ducha budete moci na baru s kompletním sortimentem a rychlou obsluhou. Energii dočerpáte na Crowns Energy drink bárečku. Chybět nebudou hamburgery, pro hráče připravujeme XBOX Centrum. Vstup na afterparty je 70CZK.

Bike and Water2012 tak opět nabídne extrémní sportovní podívanou i kvalitní hudební zážitky. Proto si už nyní udělejte značku v kalendáři v sobotu 23.6.2012. BikeandWater 2012 se blíží. Závody startují v zatopeném lomu „pod Lipinou“ ve 13.30 hodin a Afterparty na louce u příjezdu do Šternberka od Olomouce ve 20.00.

Nezmeškejte první z vrcholů letošní party sezóny.





Propozice

NÁZEV: BIKEANDWATER – závod ve skoku do vody na kolech a scooterech

DATUM: sobota 23. června 2012

MÍSTO KONÁNÍ: Šternberk, zatopený lom „pod Lipinou“

DISCIPLÍNA: Freestyle – skoky do vody

KATEGORIE: Bike
Scooter (koloběžky)

PŘIHLÁŠKY: zaslání vyplněného dotazníku do 22.6.2012 (ke stáhnutí na http**://www.bi­keandwater.com/za­vody.htm ) na honza@bikeandwater.com nebo na místě v den závodu 10 – 12.30 hodin

TRÉNINK: 10 – 13 hodin

PREZENTACE: na místě 10 – 12.30 hodin

START ZÁVODU: 13.30 hodin

SYSTÉM ZÁVODU: dle počtu přihlášených jezdců

STARTOVNÉ: zdarma

POVINNÉ VYBAVENÍ: Helma, plováky na rámu kola

DOPORUČENÉ VYBAVENÍ: Neopren

UPOZORNĚNÍ: Každý soutěžící závodí na vlastní nebezpečí!!! Závodníci mladší 18. let pouze se souhlasem zákonného zástupce!!!

ČASOVÝ HARMONOGRAM:
10.00 – 12.30 Přihlášky na místě
10.00 – 12.30 Prezentace
10.00 – 13.00 Trénink
13.30 Zahájení závodu
13.00 – 16.30 Průběh závodů
17.00 Vyhlášení výsledků
20.00 Afterparty

RŮZNÉ: Pořadatel si vyhrazuje právo změny časového harmonogramu

ORGANIZAČNÍ VÝBOR:
Ředitel závodu: Mgr. Jan Gottwald
Vedoucí realizačního týmu: Mgr. Petra Gottwaldová

OSTATNÍ: Po dobu trvání akce občerstvení, muzika, exhibice bike trialu, StreetArt show, trampolína

Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí