Milan Myšík trénoval ve Francii

Autor: Milan Myšík, kategorie: Video, vydáno: 21.2.2013

ikonaMilan Myšík stejně jako mnoho dalších zamířil ze sněhem zasypaného Česka do slunného Středomoří, zde v teplotách atakujících 16 stupňů celsia jezdil jak na foucrossáku a sjezďáku, ale ani endurko nezůstalo v koutě.

Ve středu 6.2. brzo ráno jsem vyrazil s Romanou Labounkovou na 12-ti denní soustředění na jih Francie. Opět jako každý rok jsem vybral destinaci nedaleko města Saint Tropéz, které se nachází na začátku takového menšího zálivu a naproti němu leží „naše“ Sainte Maxime, kde je jak bikrosová a downhillová dráha, tak i super traily na enduro.





Poté co jsme strávili celou středu na cestě, jsme jako první ve čtvrtek zkusili bikrosovou dráhou – je po roky stále stejná, ale na rozježdění po zimě ideální. Bohužel v pátek, když jsme se vzbudili, tak Romče nebylo vůbec dobře. Bolest v krku, hlavy a teplota nevěstili nic dobrého… Já pro změnu v autě ohnul osičku u Endura, takže jsem celý pátek sháněl bikeshop, nakonec se vše vyřešilo až v sobotu ráno. Takže od soboty jsem si užíval parádní ježdění jak na bmx trati, tak na enduru a sjezdu! Zatímco já si jezdil za svitu slunečních paprsků a teploty kolem 14 – 16 stupňů, tak Romana celý týden proležela na pokoji.





Domů jsme tedy odjeli o 4dny dřív, aby si Romča stihla dojít k doktorovi a zjistila, co jí to vlastně na těch průduškách trápilo – tomu se říká vážně smůla…

Já si osobně užil ježdění maximálně nejvíce mě nadchlo enduro, kterému bych se v letošní sezóně vedle 4X chtěl věnovat. Toť asi vše k soustředění ve Francii a teď už si užijte vindejko

Myšák





Další info o Milanovi najdeš na jeho FB stránce.

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel mondraker (mondrakerprajer (a) seznam.cz) 22.2.2013 v 14:24

    pekna lokalitka tu bych chtel met za barakem aji tu bikrosku.

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí