MojeKolo

Video: Canyon - Welcome to Enduro

Autor: Keli, kategorie: Video, vydáno: 16.5.2013

ikonaTovární tým Canyon Factory Enduro Team vypustil do světa svoje promo video Welcome to Enduro. Samozřejmě v něm nechybí dvě největší hvězdy, Fabien Barel a Joe Barnes.
Jak tyto hvězdy budou zářit v konkurenci těch nejlepších enduro jezdců se dozvíme už po tomto víkendu, v italském Punta Ala se totiž koná první kolo světové enduro tour.

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel HiPP 16.5.2013 v 10:57

    nuz tak nech sa im dari !

  • anonymní uživatel Peto 16.5.2013 v 13:58

    ENDURO-JEŽDĚNÍ S BATOHEM,

  • anonymní uživatel Peto 16.5.2013 v 14:01

    To je fakt hroznej styl....a ještě k tomu závodění s batohem.

  • anonymní uživatel hoffman 16.5.2013 v 14:32

    ty si ale odborník, Peto

  • anonymní uživatel bok 16.5.2013 v 16:48

    Samozřejmě borci co za celej den nepotřebujou jíst ani pít, píchlou duši zamlasknou chrchlem, nafouknou dejchánim z úst do úst a místo imbusů používaj sílu vůle, tak ty můžou klidně bez batohu.

    Ty chytrý bez batohu vídám tlačit kolo z kopce..

  • anonymní uživatel radolh 16.5.2013 v 20:51

    bok: presne tak! bez batohu som ako bez ruky :)

  • anonymní uživatel Peto 20.5.2013 v 13:02

    To ano a to je to o čem přesně mluvím...dokážeš zajed sjezdovou trat líp s batohem než bez něho? Nedokážeš tak proč se v tom kurna závodí když nemůžou jet ani svůj strop? Dokážeš vyjet na start RZ líp s plným batohem chráníču a s kolem 160mm zdvihu nebo bez batohu v elastakach a na xc kole? to je jakdyby začali tour de franc jezdit na DH kolech a čekali že je bude někdo obdivovat .Lidi chtějí vidět maximum a to bohužel v enduru neuvidí když závodí s batohama a na kolech které není nejlepší ani na výjezdy a ni na sjezdy. Neříkám že to nemají těžké ale závodit v něčem kde vlastně ani nemůžeš podat 100% výkon mi příjde nesmysl. Jako hobby ježdění super ale závodit? Bike firmy okolo toho udělaly hroznej boom protože v tom vidí největší biznis...tak to je a vy jste jim to všichni sežrali.

  • anonymní uživatel Miras 21.5.2013 v 2:30

    Peto: Napsal si to dobre,ale ja treba na kolo se slusnou geometrií se kterou se da jezdit do kopce a zaroven skopce bez vetsich obtizi cekal docela dlouho. Sem rad ze nemusim jed do Jizerek na xc a bejt po ceste spatky nastvanej ,ze sem si nevzal sjezdaka. Muzu jed kam chci s baglem na zadech v kterym mam potrebny veci a muzu jet klidne na celej den a uzit si vsechno na co mam naladu. Na endurku nejsem omezenej a muzu si zvolit jakou koli stezku. To ze se vtom zacali jezdit zavody neznamena ze musis trenovat enduro abys byl nejlepsi a libylo se to lidem.Enduro se jezdi pro zabavu.Na zavody se prihlasujou lidi ktery si chtej pouze porovnat sily ve sportu ktery jim je konickem.

  • anonymní uživatel hoffman 21.5.2013 v 14:47

    súčasný stav enduro závodov dokazuje, že je to dobrý koncept a zaujímavá podívaná. preveruje to jazdcove danosti jak hore, tak dole, univerzál a extrém zároveň, prečo by to sakra peto mal byť zrovna diktát zo strany trhu, ved ak to ludí prirodzene zaujme, tak na to idú, čo sme im zožrali? vysokú technickú a kondičnú úroveň jazdcov, zaujímavý vývoj mtb techniky v novej kategórii, nový pohľad na stavbu tratí, jednoducho zaujímavú kapitolu mtb, takže zrejme je to celé podvrh a onedlho sa z toho prebudíme

  • anonymní uživatel Peto 22.5.2013 v 15:26

    Miras, naprostej souhlas s tebou, přesně pro takové účely jaké na tom jezdíš ty enduro bike je. A závody vznikly protože bike firmy v tom vidí největší zisk protože hobby jezdců je nejvíc, a navíc enduro bike je jedno z nejdražších kol které si hobby cyklista může vůbec koupit, proto dělají a podporují závody ve velkém. A taky podporují světové jezdce ve velkém. Na druhou stranu bych klidně taky přešel k Enduru kdybych byl top jezdec a sponzoři mě v tom tak masivně podporovali, než abych jezdil DH za materiál a nějaké kapesné a riskoval to že se za pár let zmrzačím a neuživím se už ničím. Toto je moje vysvětlení a můj názor na věc. HOFFMAN nebo mi řekni kdyby nebyly Enduro závody a spousta videi věděl by jsi ty a většina bikerů vůbec o této disciplíně, a investoval do takového kola?

  • anonymní uživatel Peto 22.5.2013 v 15:30

    Podle mě super kolo na celodení zábavu a hobby ježdění...ale závody ne. Na druhou stranu musí to dostat mezi lidi že.

  • anonymní uživatel hoffman 22.5.2013 v 15:55

    Peto: je to prirodzený vývoj Am/maratón full kola smerom ku freeridu, na základe zrejme dopitu bikerskej obce/rozvoja bikeparkov, trailov, lokalít vôbec.. môžme sa tu donekonečna dohadovať či bola sliepka skôr ako vajce.. ja osobne som zatiaľ žiaden En závod nešiel, ale ako biker som sa v tejto kategórii techniky/typu jazdy/terénu osobne našiel

  • anonymní uživatel hoffman 22.5.2013 v 15:59

    Peto: to či výber môjho kola súvisí s rastúcou popularitou závodnej série, je samozrejme absurdné

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí