Představení: Giant Trance 27.5

Autor: Čert, kategorie: Obchodní sdělení, vydáno: 18.6.2014

Když už víte, jakého Gianta na jízdu dolekop.com, zbývá vybrat si kolo na cestu nahoru. Protože ať si vaše přítelkyně říká co chce, jedno kolo je prostě málo! A tím ideálním dalším kolem může být Giant Trance 27.5.





V dřívějších letech byl model Trance vždycky zařazovaný mezi trailbiky a většina sjezdověji zaměřených uživatelů sáhla po Reignu, který nabízel 150mm zdvihu. Pro letošní rok se ale s nástupem větších kol, které Giant velmi rychle přijal a v podstatě přizpůsobil celou nabídku, objevil Trance 27.5, který díky velkému množství specifikací a moderní geometrii Reigna takřka nahradil.




Giant Trance 27.5 1



Hlava položená na endurových 67 stupňů, 140mm velmi citlivého zadního odpružení Maestro, které je nezávislé na brzdění, nízko položené těžiště,** 27.5 palcová kola** pro lepší průchodnost, to je to, čím vás Giant přesvědčí, že Trance chcete. Ostatně o něčem takovém jsme se přesvědčili i my v letošním testu zde.




Giant Trance 27.5 3



Chtít ale není všechno, pokud o kole můžete jenom snít, ten pravý požitek se nějak nedostavuje. Proto se v nabídce objevuje hned čtveřice modelů Trance 27.5 a jeden ještě o trochu víc #endurospecific Trance 27.5 SX.

Pokud si chcete dopřát nejvyššího Trance 1 s výbavou mixem SLX a XT, teleskopickou sedlovkou Giant a kompletně na FOX CTD, musíte sáhnout do kapsy pro 71 999 Kč, což podle mě za takové kolo opravdu není moc. Ale pokud vaše kapsa není až tak hluboká, můžete si vybrat mezi nižšími modely. Druhým nejvyšším je Trance 27.5 2 LTD na Foxu CTD s výbavou Deore/SLX a bez teleskopické sedlovky za 58 999 Kč, pod ním je Trance 27.5 3, ten už je na Deore celý, plus nižší tlumení od RockShoxu, za 44 999 Kč. Nej­levnější možností je Trance 4 s devíti rychlostním Deore, vidlicí Suntour Epicon a tlumičem Giant, na tomhle kole visí cenovka 38 990 Kč..




Giant Trance 27.5 4



Pokud to myslíte vážně primárně s cestou z kopce a máte fýzu na jednopřevodník i na vás je s Trancem myšleno, model Trance SX 27.5 nabízí za 85 990 Kč 160mm vidlici, Fox 34 Talas s možností snížení na 140mm, kliky Shimano Zee s 34 zubovým jednopřevodníkem a „race ready“ kombinaci plášťů Schwalbe, nejvyššího Hans Dampf Evo Tubeless Ready dopředu a novinku Rock Razer rovněž v nejvyšší specifikaci dozadu. Teď už jenom najít kopec!




Giant Trance SX 27.5



Jelikož jste teď připojeni na internetu, nejblíž si můžete jakéhokoliv Trance pořidit u autorizovaného dealera horských kol Giant – SPOKE.cz. Proč sem? Protože při pořízení kola získáte jednodenní permici do Bikeparku Špičák úplně zadarmo a na další nákupy permanentek (mimo Gravity card) slevu 20%. V rámci eshopu bude navíc každý, kdo si koupí kolo, zařazen do VIP kategorie věrnostního programu, což znamená až 15% slevu na jakékoli další zboží, slevu 20% na servis a možnost výměny zboží do 30 dnů od nákupu.





Prostě nakup u SPOKE.cz a získáš kolo, permici na Špičák a slevu na servis. A pokud je to přecejenom málo, jako unikátní letní akci nabízí SPOKE do konce června ke všem modelům Giantu Trance 27,5 které nejsou vybaveny teleskopickou sedlovkou, teleskop Giant v hodnotě 5.000,– Kč zcela zdarma!



(Obchodní sdělení)

Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí