Akce roku Marosana End of the Season bude v říjnu

Autor: Keli, vydáno: 16.9.2014



Šestnáct let slaví tisíce bikerů konec závodní sezóny spolu s Michalem Marošim. Legendární Marosana několikrát změnila místo svého konání i koncept, nikoliv však své příznivce. Dnes se z této kultovní akce stal unikátní bikový festival, na který se sjíždí tisíce příznivců MTB disciplín ze všech koutů střední Evropy. Pump track, Slopestyle, Dual slalom. Tři různé sporty, tři různé disciplíny, tři závody plné tvrdých soubojů a triků, které dostávají fanoušky do varu. Jedinečný koncept spojení tří různých sportů dává Marosaně již mnoho let punc výjimečnosti.





Díky svému jedinečnému konceptu se Marosana End Of the Season těší také velikému zájmu ze stran médií. Těmi nejzajímavějšími mediálními výstupy jsou vedle řady online reportáží a galerií a tištěných článků v časopisech a tisku také reportáže v celoplošných TV stanicích – ČT4 Sport, Nova Sport, Nova Fanda…





Marosana se před několika lety přestěhovala do starého opuštěného dolu v Žacléři, který jí propůjčil nezaměnitelnou industriální kulisu. Videa z posledních dvou ročníků vás vtáhnou do neopakovatelné atmosféry této kultovní akce!

Marosana je akce plná adrenalinu a nekonečných nocí, které se od začátku do konce nesou ve vybroušeném stylu! Další z mnoha atrakcí Marosany je také filmový večer se soutěží amatérských videí – Marosana MTB Filmbox. Do této soutěže se každoročně se svými videoprojekty přihlásí několik desítek autorů.

Foto: Aleš Bílý

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel Jan Marek 16.9.2014 v 20:00

    Pro mě MRSN už není taková,jako když to byl 4down v Peci..ano,chápu,že to je celkový uzavírání sezony všech disciplín,ale pro mě byl 4 down jako něco,kde se sejdu s kámošema a můžu si to dát dolů s nima vedle sebe a vyblbnout se v blátě 2-3 dny po sobě na sjezdový trati plnou dropů a velkejch skoků.Chápu,že takovej bordel,co se děl na posledním 4downu se nedal přehlídnout,ale pro byla,je a vždy bude MRSN 4 down v Peci ta nejlepší akce,která uzavírala sezonu! :)

  • anonymní uživatel dave (dawejonas (a) seznam.cz) 16.9.2014 v 20:58

    4down nebo japan nic víc neni

  • anonymní uživatel škoda.. (seznam.cz) 17.9.2014 v 0:17

    ..že mám MRSNu spojenou s DownHillem..

  • anonymní uživatel mrsn (marosananeverdies (a) gmail.com) 17.9.2014 v 10:53

    Je jasny ze format 4dh byl a bude v pozici top. Bohuzel to vypada na zavrene vratka v Upe za chovani nekterych borcu ve vecernich hodinach. Pracujeme ale s myslenkou udelat 4dh v roce 2015. Kde a jak je zatim v reseni. Prijdte tak podporit Marosanu do Zaclere a probrat tak dalsi plany na rok nasledujici. Diky za podporu!

  • anonymní uživatel Madaˇr (madarbike (a) seznam.cz) 17.9.2014 v 13:09

    MRSN než úplnš zešedívím a přestanu se hýbat, měl bych poslední přání a tou je MRSN4down ve Velké Úpě, mělo TO tam své genius loci...

  • anonymní uživatel Pedro 17.9.2014 v 20:11

    MRSN Eres un Cabron !!!

  • anonymní uživatel HansCV 6.10.2014 v 19:01

    Myslim ze sjezd vicero lidi na jedny trati by zaslouzil svuj serial, kdyz uz i market dh ma svuj. Navic ve svete uz se zacinaj objevovat zavody podobnyho formatu viz Pinnacle bike Championship kterej by mel bejt uvodnim zavodem cely serie a taky bohuzel zrusena akce Red Bull wide open v Livignu. Jinak pro me neni MRSN kdyz neni 4down uz kvuli svy jedinecnosti.

  • anonymní uživatel Dan Krejbich (dan.krejbich (a) gmail.com) 6.10.2014 v 19:18

    Pro mě, dokud MRSN bude dělat Marosana, bude MRSN vždy! Bez ohledu na to, co se pojede.. V Benátkách se tenkrát taky 4down nejezdil.. :-)

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí