Pozvánka: FDF Bike Camp 2015

Autor: Kamil Tatarkovič, vydáno: 2.1.2015

I příští resp. letošní rok na vás bude čekat několik FDF Bike kempů a budete tak mít možnost zdokonalit se v technice jízdě na kole, přiučit se něčemu novému, potkat spoustu bikerů a bikerek a hlavně si dobře zajezdit. Po 4 úspěšných kempech v uplynulé sezóně jsme se rozhodli v roce 2015 uspořádat kempů celkem 6 a přidat 2 nové lokality. Opět bude naším cílem zaměřit se převážně na techničtější ježdění, ale ani vyznavači šlapání nemusí mít strach a můžou na kempy klidně zavítat.

Účastníky budou mít opět na starosti Kamil Tatarkovič, Filip Matuš a Pavel Čep. Nově do našeho týmu přibyla bývalá olympionička a mistryně světa ve fourcrosse Jana Horáková, která se bude na vybraných kempech starat o skupinu určenou pouze pro holky!





Kempy budou vždy přizpůsobeny danému stylu ježdění, přičemž výuka bude probíhat v několika skupinách vytvořených dle výkonnosti. A co se na kempech naučíte, v čem se zdokonalíte a co si vyzkoušíte? Kempy v sobě zahrnují veškeré základy od správného postoje na kole, průjezy zatáček, klopenek, správný bunny hop, základy skákání, optimální volby stopy, technické výjezdy, sjezdy atd. Snažíme se, vysvětlit to, co se vám následně může hodit při vašich vyjížďkách a také vám dáme několik námětů, jaké věci doma zkoušet, aby se vaše jízda stala plynulejší, bezpečnější, ekonomičtější, stylovější a v neposlední řadě i efektivnější!

A jak to na kempu u Kamila vypadá? Přečtěte si to v Čertově článku Enduro FDF Funstorm Bikecamp na vlastní kůži





Pro rok 2015 nabízíme tyto kempy:
18.–19.4.2015 Enduro/XC FDF Bike Camp Olomouc (součástí bude i skupina pro holky pod vedením Jany Horákové)
13.–14.6.2015 Enduro/XC FDF Bike Camp Kopřivná (součástí bude i skupina pro holky pod vedením Jany Horákové)
20.–21.6.2015 Sjez­d/freeride FDF Bike Camp Kopřivná
24.–26.7.2015 Enduro/XC FDF Bike Camp Olomouc (součástí bude i skupina pro holky pod vedením Jany Horákové)
1.-2.8.2015 Sjez­d/freeride/en­duro FDF Bike Camp Monínec
28.–30.8.2015 Enduro/XC FDF Bike Camp Kopřivná

Mimo výše uvedené kempy plánujeme ještě jeden pro děti. Informace o tomto kempu zveřejníme v průběhu roku 2015.





Lokality pro rok 2015 jsme zvolili především díky velmi dobrému zázemí a díky kvalitním podmínkám pro výuku ježdění na kole. Olomoucká lokalita nabízí skvělé traily pro ježdění z kopce i do kopce, najdeme zde menší skoky, lehčí sjezdy, přírodní singletracky a spoustu dalšího! Bikepark Kopřivná je naše domácí lokalita, na kterou nedáme dopustit. Pestrost tratí, skvělé zázemí a lanovka nabízí ideální podmínky pro sjezd, enduro a freeride ježdění. Zkušenější můžou vyzkoušet i skákání do nafukovacího big air bagu! Bikepark Monínec nabízí mimo kvalitního zázemí a lanovky také 2 tratě, kde se jel např. i Český pohár ve sjezdu.





Veškeré další informace včetně ceny, odkazů na ubytování, rozpisů jednotlivých kempů najdete na www.kamiltatarkovic.com v sekci Bike camps – http://www.kamiltatarkovic.com/?…

Kempy budou probíhat ve spolupráci s časopisem VELO, FDF Bike Shopem a firmami Commencal, Funstorm, Morgaw a ION.

V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat – Kamil Tatarkovič, k.tatarkovic@email.cz, +420 739 438 984





Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí