Moravsko-Slovenský DH Cup 2015 startuje za 14 dnů

Autor: Zdeněk Florián, vydáno: 8.4.2015

Tak už se to konečně zase blíží. V tradičním termínu i v tradiční lokalitě odstartuje 18. – 19. 4. 2015 již 6. ročník sjezdového seriálu pod názvem Moravsko-Slovenský DH Cup.

Takže za 14 dnů v DEMA Bikeparku Kálnica se bude závodit na dvou tratích, kategorie Elite, Junior, Hobby, Hardtail a Masters pojedou na trati SP a kategorie Ženy a Naděje na trati Fox. Kompletní informace, online přihlášku najdete na webu seriálu www.moravskoslovenskydhcup.eu.







Každý sjezdař asi ví o co jde a tak jen ve stručnosti připomenu novinky pro letošní sezonu, které jsme připravili na základě vašich připomínek a podnětů.



  • Tradiční lokality doplní jedna nová bonusová, kterou vám představíme při prvních závodech. Prozradíme jen, že pokud vše klapne, tak budeme závodit i mimo Moravu a Slovensko a do budoucna budeme seriál muset přejmenovat na Downhill Euro zonu.
  • Představíme taky nové reklamní partnery. Některá loga už jsou na webu a tak se můžete těšit na věcné ceny z DNX shopu a malým překvapením budou taky trofeje pro vítěze připravené v dílnách firmy Mano Bike.
  • Ruší se finanční prémie za absolutní pořadí, které se nově rozdělí do všech ostatních vypsaných kategorií (mimo kat. Naděje)
  • Bonusy: nově jsou zavedeny finanční bonus prémie, určené pro jezdce kteří obsadí následující umístnění (50., 100., 150 a 200. místo)
  • Při každém závodě bude vypsána „akce závodu“ kterou představíme v propozicích, nebo na pozvánce k jednotlivým závodům. Bude se jednat například o akční ceny na zboží některého ze sponzorů seriálu, nebo o 50% slevu na startovné pro nově zaregistrované jezdce v MSDH Cupu, o 100% slevu na startovné pro jezdce kategorie Naděje, atd.




Partnerem seriálu bude nadále Monster energy a tak se můžete opět při registraci těšit nejen na denní dávku Monster energy, ale ti nejlepší taky na další reklamní dárky této světoznámé firmy.

Nějaké překvapení přichystáme i na ukončení sezony, ale o tom až později, protože teď teprve startujeme.

Takže se připravte a nezmeškejte start.

Organizační výbor MSDH cupu 2015.

Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí