WBS pokračuje již tuto neděli Jarní klasikou v Otrokovicích!

Autor: Haff, vydáno: 8.4.2015

WBS pokračuje již tuto neděli „Jarní klasikou“ v Otrokovicích! (alias největší nástřel horizontů a stromů na jednom místě).





Bikerský svátek v podání bikerally v Otrokovicích odstartuje již tuto neděli. Šestý ročník seriálu RPM Stav wood bike series tak pokračuje druhým závodem v roce 2015. Zpět ke kořenům se vždy vracíme jen v Otrokovicích, kde průkopníci Woodbiku před mnoha lety položili základy tohoto seriálu. Díky povrchu bývalého lomu se zde dají neustále stavět nové a nové tratě, které vždy překvapí jak prudkým svahem, tak mnoha horizonty, neskutečně luxusním povrchem a v podání závodní jízdy bude zatraceně na co koukat!! Pořadatelský tým Bikecore Otrokovice pod velením Radima Matyjáka je po roční přestávce plný sil a nových nápadů a vytvořil – spojením několika tratí – dvě nové RZ. Zájem jezdců již nyní překračuje v online registraci hranici 120 účastníků a díky oblíbenosti této lokality snad trhneme rekord v počtu závodníků.

V neděli jak už je u nás zvykem odpálíme prvního jezdce do závodní jízdy v 11:00. Na každého ridera čekají celkem 4RZ na dvou tratích. Pojedeme na dvě časomíry, takže si ukroutíte hlavu, jak ti blázni okolo vás budou lítat v každou chvíli. Je nachystáno občerstvení v místním kynologickém klubu u moravní lávky. Vyražte na cyklostezku a zařízněte to na moravní lávku, kde všechny diváky a fanoušky bude čekat adrenalinová podívaná!





Foto: Jiří Laštůvka, rok 2014 – galerie zde

Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí