Grande finále Ghost Dual Cup 2015 již za týden

Autor: Keli, vydáno: 10.9.2015

Už jen týden zbývá do doby, kdy Zličín oblehnou magoři na horských kolech, rozdělí se do dvojic a budou bojovat o titul šampiona GHOST Dual Cup 2015.
Letos máme to štěstí, že se o titulech rozhodne až v posledním závodě. Ale nejen o titulech ale i o kompletním pořadí na stupních vítězů.





Vítěz GHOST 4X Cup je již znám, ale kdo bude vítězem GHOST Dual Cup je ještě ve hvězdách. Vše se rozhodne 19. září na pražském Zličíně.





Ambasador Zličínské dualky, Matěj „Mateo“ Mareček, jí přes léto celou změnil, přibyla nové skoky, bazény a klopenky. Jako jediná dualka u nás v České Republice má i překážku kdy jeden jezdec přeskakuje druhého, ale nebojte se celá dráha je postavená pro všechny, takže jí projede opravdu každý (snad). Celková délka se tudíž lehce protáhla





„Takže borci máme zde nově připravenou dráhu s docela velkými změnami oproti loňsku. Těším se na Vás 19. září, už od rána u mě na Zličíně v ulici Za dolejšákem. Proběhne zde finále GHOST Dual Cup 2015, bude to nářez brouků na palouku. Ať to není bez Tebe!!!“ řekl nám organizátor Mateo, celou video pozvánku nejdete zde:

Bude pro Vás připraven parádní závodní den a na neděli jako bonus finále Pražského poháru v XCO.





Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí