Video: Bart a malej Bart - bratři na dovolené

Autor: Bart, kategorie: Video, vydáno: 16.2.2016

Tak pro ty, co mě a bratra neznají. Jsme ze severozápadních Teplic, bavíme se ježděním na Endurkách, nejsme žádní extra profíci, ale ježdění nás baví. V roce 2012 jsme podnikli první společnou dovolenou, samozřejmě na kolech a navštívili jsme obávaný Špindl, vyhlášený Singl pod Smrkem a starou známou Rokytnici nad Jizerou. Když se na to teď podívám, přijde mi to jako pravěk. Každopádně loni v létě jsme dovolenou zopakovali, akorát na jiných místech. Tentokrát nás čekala Dolní Morava, Kouty nad Desnou, Rychlebské stezky a po cestě domů Trutnov Trails. Kola o jeden a půl palce povyrostla, ale ježdění nás baví pořád stejně, možná ještě víc.

Letošní zima opět přeje spíše ježdění na kole než broušení sjezdovek. Tak se nikdo při tom trénování moc nezničte a na jaře se uvidíme.

A jak jednotlivé lokality dopadly v hodnocení? Jednoznačně vedou Rychlebky. Superflow, Wales a Velryba prostě nemají chybu. V Trutnově jsou traily hodně přírodní, připomínalo mi to ilegály a ty mám hodně rád. Kouty jsou pěkné, dlouhé a ze všech čtyř lokalit nejlepší DH, ale kazí to vybržděné rolety snad v každé klopce a neochotná, chvílemi až nepříjemná obsluha vleků. Dolní Morava je na můj vkus moc rodinná a široké traily jsou dělané tak že je sjede každý amatér, ale líbila se mi délka trailů a tam, kde to nebylo do kopce, to má parádní flow.

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel Lenny (1izzi1 (a) seznam.cz) 16.2.2016 v 11:27

    Tak se mi zdá, že vás někdo napálil. Na tyhle tratě jste potřebovali kola za desetitisíce? Sama dálnice, občas kámen...video je hezky udělaný, ale jen potvrzuje, že endůra si kupují lidi kteří se nechali nachytat reklamou a nic moc nesjedou. Co taky chtít od kola který dělá dvě věci na půl a ještě k tomu na h*vno? ... Big up pro obchodníky,protože dokázaly ze sr*čky udělat hit.... A teď se do mě pusťte papoušci :D (papoušci = endůristi, se zářivýma barvičkama :D ) p.s. já nejezdim DH, ale xc ;)

  • anonymní uživatel Bart (lubos14 (a) gmail.com) 16.2.2016 v 12:45

    A když nás tedy někdo napálil, jaké kolo bys mi na takovou dovolenou doporučil :-)

  • anonymní uživatel head 16.2.2016 v 13:12

    Lenny: O moj boze. Kazdy nech si jazdi na com chce. Tu logiku, ze kto nejazdi najlepsie na svete, ten nemoze mat dobry bicykel som nikdy nechapal.

  • anonymní uživatel Georgw 16.2.2016 v 13:32

    Dobrý video. Hezký kluci

  • anonymní uživatel vajrks 16.2.2016 v 14:54

    Lenny: "ale jen potvrzuje, že endůra si kupují lidi kteří se nechali nachytat reklamou a nic moc nesjedou". Ted se mi vybavilo, jak na endurkach hrkaji hromady lidi treba v Grazu, a tam to zrovna neni uplne zadarmo.
    To jenom tak, ze to tvoje moudro je teda vec :)

  • anonymní uživatel mahlad 16.2.2016 v 17:25

    urcitě se nenechte odradit komentařem a dojedte do koutu !!!.vlekaři sou super a je sněma sranda jen nesmiš byt uplně lama:D .trate perfektni a lano jede pecky!!! rolety sem nezaznamenal sem tam jen mala terenni nerovnost :) .za mě nejlepši bikepark na moravě !!!

  • anonymní uživatel Tomáš (kolaamašinky (a) seznam.cz) 16.2.2016 v 17:28

    Lenny: přijde mi použití kol na videu jako OK, nejde jen o zdvihy. Že ty ses ještě od toho XC plně neodpíchnul ve zkoušce třeba jiných kol? Dlouhodobě...

  • anonymní uživatel Karel (k.macik (a) centrum.cz) 17.2.2016 v 8:17

    ahmede, máš pravdu Kouty jsou v pohodě a obsluha vleku taky, akorát když jsi blbec tak se k tobě tak chovají

  • anonymní uživatel Filip (FilipPetras06 (a) seznam.cz) 17.2.2016 v 12:38

    Pěknýý video =) Jen tak dál :)
    Lenny u Tebe nechápu ten nesmyslnej heejt. At si každej jezdí na čem chce, hlavně ať to každýho baví. A to že nejsi na barvičky je taky Tvoje věc. Jo a mám taky Endůůrko a co?!

  • anonymní uživatel Pada 17.2.2016 v 12:45

    Lenny ma v jedne veci pravdu misto investovancyh penez do 1,5palce se melo venovat vic technice. Vsechny skoky protlumene, dropy vypadaji jaksi krcovite. O to smutnejsi je ze jse pak kluci vice soustredi na whip nez na to aby to poslali vzduchem.
    Cim driv se to nauci/me tym vice radosti bude :)

  • anonymní uživatel Paces 18.2.2016 v 7:46

    Jezděte na čem chcete,hlavně že vás to baví, na Dhačku mám žlutě nabarvičkovanou přilbu no a?:-)

  • anonymní uživatel vacan (vacek_roman (a) lilly.com) 18.2.2016 v 21:17

    Pozitivní dojem z videa, negativní z diskuse...

  • anonymní uživatel Lenny (1izzi1 (a) seznam.cz) 19.2.2016 v 11:48

    Bart: na tohle...hmm...skládačku? :D
    Head: ne nejlepší, ale natočit se na dálnici a dělat z toho bůhví co je blbost...
    vajrks: v kanadě taky, ale je to úplně jinej level, a ano, proč kupovat předraženou blbinu když i na průměrným - zdůrazňuju průměrným, kole z penny se dá většina českých singletracků sjet :D
    Mahlad: ,,rolety sem nezaznamenal sem tam jen mala terenni nerovnost :) . " tak tohle mluví samo za sebe, tady už bych přemýšlel o silničce a do lesa jen na procházky..
    Filip: každej ať si na tom jezdí, ale prosim vás, fakt sem jedinej který vidí tu ironii, kdy na teréním kole jezdí jen lidi který se bojí terénu a jezdí jen po těhle doslova dálnicích v lese? myslel jsem že endůra mají být další větví freeridu, ale jak se zdá, je to jen jiný cyklokros...

  • anonymní uživatel Pedro Sanchez 19.2.2016 v 12:15

    Já bych všechny ty "horáky" úplně zakázal...

  • anonymní uživatel Kamil (holub.kamil (a) centrum.cz) 19.2.2016 v 12:56

    Doporučuju jakýkoliv terénní cyklistický závod, který trasoval Véna Hornych... Ty jedna skládačko... ;-)

    Jinak souhlas s Romanem Vackem... Internetoví tvůrci flameu v diskuzích jsou většinou Ti největší "hovnaři" v terénu. Nazdar.

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí