Spoke.cz představuje hity letošních vánoc

Autor: Spoke.cz, kategorie: Obchodní sdělení, vydáno: 7.12.2016

Tipy, které ti zpříjemní konec roku, najít pod stromečkem novou helmu, batoh a další praktické dárky, to potěší každého bajkera. Hity letošních Vánoc představuje internetový obchod Spoke.cz.



Helma Bell Super

Pokud jezdíš enduro, tak se pádům nevyhneš. A z kola se vždy padá na hlavu, to je mnoha otřesy mozku ověřené pravidlo. Proto to chce nosit pořádnou helmu. Helmu, co je super a když super, tak Bell Super.
Nezáleží jestli hledáš kokosku nebo integrálku, Bell Super nabízí obojí.
Otevřená varianta je skvěle, 23 ventilačními otvory odvětraná, jen 360 gramů lehká enduro/all-mountain přilba. I přes svoji skvělou váhu nabízí výtečnou ochranu hlavy, prodloužený zátylek chrání i zadní stranu hlavy, místo na které jiné helmy zapomínají. A navíc je k dispozici i ve variantě MIPS, se speciální kluznou vložku, které je umístěna mezi samotným skeletem helmy a hlavou, MIPS eliminuje ohrožení mozku při nárazu pod úhlem, helma má možnost se drobně pootočit ve všech směrech, ale přitom zůstává pevně na hlavě.
Do řady Super patří i revoluční integrální helma Bell Super2R. Bell jako první přišel s prakticky použitelným odnímatelným náhubkem a během pár okamžiků z integrálku přeměníš na klasickou enduro přilbu a opačně. Z kopce dolů si užíváš bezpečí integrálky a při stoupání se nepotíš, protože si náhubek odpojíš a máš na hlavě klasickou malou přilbu.

Batoh Camelbak Kudu

I další tip je zaměřený na bezpečnost, i když ne zcela výhradně. Batoh Camelbak Kudu je cyklistický batoh, který k běžné funkci batohu přidává i ochranu chrániče páteře. Zranění páteře patří k těm nejvážnějším, které se mohou přihodit při bajkování, proto je její ochrana a minimalizace možnosti zranění zásadní. Kombinace běžného páteřáku a batohu příliš nefunguje – ano, ochrana je dostatečná, ale pohodlí při nošení není velké. Batoh na chrániči klouže a pořádně nesedí a navíc se kvůli dvou nepříliš prodyšným vrstvám nadměrně potíš.
Řešení je jednoduché, využít batoh s integrovaným chráničem páteře, právě takový nabízí i Camelbak Kudu. S certifikovaným chráničem nebudeš mít problém na žádném startu a to ani na Světové enduro sérii. Kudu je k dispozici v dvou objemech, 12 a 18 litrů a v několika barevných provedeních, od decentních až po velmi nápadné, samozřejmostí je kompatibilita s vodními vaky, možnost uchycení přilby či chráničů, pláštěnka a nebo třeba organizér na nářadí.
Batoh Kudu byl v minulém roce testován i u nás na webu, podívej je jaké jsme s ním měli zkušenosti.

Muc-Off Bike Care Essentials Kit

Pokud chceš aby ti tvůj bajk dlouho a dobře sloužil je třeba se o něj postarat. Správná údržba začíná u mytí, na pořádné umytí kola nestačí jen voda, co je mokré, to je čisté, ale jen do té doby než voda oschne. Běžný saponát je naprosto nevhodný na umývání hliníkových a karbonových materiálů, agresivní složení narušuje strukturu materiálu a negativně ovlivňuje jeho vlastnosti a povrch. Muc-Off Bike Care Essentials Kit je dárkové balení obsahující osvědčené přípravky na čištění a konzervaci kol (nanotechnologii využívající čistič Nano Tech Bike Cleaner a špínu odpuzující Bike Spray, který udrží povrch delší dobu čistý) spolu s praktickým kartáčem a mikrobuněčnou houbu. U Muc-Off myslí i na ekologii, Muc-Off Bike Care Essentials Kit neobsahuje škodlivé kyseliny, CFC nebo rozpouštědla, je netoxický a zcela biologicky odbouratelný.

Boty Five Ten Freerider

Five Ten Freerider – klasika všech klasik, osvědčené boty od předního světového výrobce cyklo obuvi. Univerzální model, se kterým se neztratíš ve městě, ale především ti bude perfektně sedět na platformových pedálech. Guma Stealth S1, ze které je vyrobena podrážka Freeriderů je velmi lepivá a přitom dostatečně odolná proti roztržení od pinů – grip na pedálech, který ti přinesou boty Five Ten ti jiná značka nenabídne. Navíc použité materiály – broušená kůže, kvalitní síťovina a například i kompletní obšití podrážky – to je záruka dlouhé výdrže.

Gripy ODI Troy Lee Designs Lock On Grips

Jaké komponenty na kole ovlivňují pocit z jízdy na kole? Ty kterých se dotýkáme, takže gripy, sedlo a pedály. Asi nejdůležitější z nich jsou gripy. Nenápadný, ale veledůležitý komponent, který zásadně zkrátí nebo prodlouží tvoje ježdění, s bolavými dlaněmi plnými mozolů se totiž jezdí velmi špatně. Jedničkou na trhu je značka ODI, které nabízí novinku pro horská kola, model na kterém spolupracovali s Troy Lee Designs, gripy ODI Troy Lee Designs Lock On Grips – dvou objímkové madla se standardní šířkou 130mm a průměrem 30,5mm ve výrazném, doslova nepřehlédnutelném růžovém provedení. Léty prověřená směs gumy gripů ODI spolu se strategickým tvarováním výstupků zajistí dokonalý úchyt a také zabrání zachytávání bláta či vody. Rozšířené konce zabrání nechtěnému vyklouznutí, tyhle gripy prostě jen tak nepustíš.

/Obchodní sdělení/

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí