Durolux World Tour - díl první Amerika a Kanada

Autor: Čert, kategorie: Video, vydáno: 26.11.2016

Na začátku letošího roku vypustil SR Suntour novou generaci vidlice Durolux. A v současné době každý pořádný projekt musíš tlačit videem, to ví i u Suntouru a proto kluci vyrazili do světa na Durolux World Tour.

Až 180mm zdvihu, 36mm široké vnitřní nohy a nová patrona, fungující na velmi podobném principu jako Charger od RockShox značí jedno – freeride jednokorunková vidlice. My samozřejmě Duroluxe celou letošní sezónu testujeme a už velice brzo se můžete těšit na test jak Duroluxu, tak sjezdového Ruxu.

Do té doby se ale můžete namlsat parádním videem a fotkami „z vejletu“. Kluci ze Suntouru posbírali svoje týmové profíky a objeli svět. A samozřejmě s sebou vzali i svoje fotografy a filmaře.

A Suntour Team nejsou zrovna žádný Béčkové mužstvo okresního formátu: Mike Hopkins, Mitch Chubey, Garett Buehler, Guido Tschugg, Kurt Sorge, Brett Tippie, Benoit Coulanges, (francouzský jezdec svěťáku v DH), Vincent Pernin (francouzská freeride legenda), Mark Matthews a dva francouzští junáci, Max Gast za enduro a Eliott Lapotre jako freeriďák.

Různí jezdci, různé jízdní styly ale asi nebude chyba říct, že všichni jezdí asi dost Dýku.

První místo, kam se tahle parta vydala, byla samozřejmě Kanada a sever Ameriky. Konkrétně Squamish, Coast Gravity Park, Sunshine Coast, Vancouver Island, Bellingham v US.

A jako bonus se můžete kouknout, proč se vyplatí mít v partě aspoň jednoho jezdce/otroka s elektrokolem. Video Guido-Tschugg-ebike

V druhém díle, se Suntouráci koukli i do Evropy, o tom už ale zase příště, znova…

Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí