reklama

Video: Zevlácké zimní radovánky na Dolní Moravě

Autor: Pepa Kašík / ZEVL TEAM, vydáno: 18.11.2016

O tom, že bajkové sezóně pomalu ale jistě odzvonilo, nás informuje téměř každý server nebo fanpejdž věnující se našemu oblíbenému tématu. Bicyklu. Zároveň nám to dávají silně najevo zasněžené vrcholky okolních hor a mimo jiné také zahrada zasypaná listím. V našem případě je to pořádnej kus pozemku vyžadující nemalý podzimní úklid.

Do jednoho takového úklidu se pouštím kdy jindy, než v sobotu dopoledne. S tím, že hned jak to dodělám, se společně s rodinkou vydám na krásnou procházku směrem na novou, neoficiálně otevřenou rozhlednu v Rapotíně.

Vše jde podle plánu. Dvůr uklizený, pole poryté, natahuju se pro hrábě a v tom mi začne poblíž rozkroku vibrovat mobil. Zmrzlýma rukama ho soukám ven, myslím ten mobil. Koukám na displej a zjišťuju, že mi volá Zevlák Jedla. Ještě než hovor přijmu si kladu otázku, co asi potřebuje? Že by dělal repas vidle a zapomněl kolik kam nalít oleje? Nebo výroba homemade středové osy? Zase mu praskla nindža?

Ani jedno, ani druhé. Slyším jen: „Zdar Pepku, jedeš s náma bajkovat? Nóó, na Dolní Moravu přece, lano se tam pořád točí. Kdo jede? No všichni krom tebe! Pohni, za chvíli tě naberu.“

Pokládám telefon a v duchu si začínám připravovat proslov, kterým si nejspíš na pár dní zajistím tichou domácnost. Odhazuju hrábě, ruším všechny sliby a čekám, co se bude dít. Jelikož mám doma skvělou ženu, vše chápe, dokonce mi pomáhá balit. Hodím na sebe smradlavý bajkový hadry a netrpělivě čekám na kluky, se kterýma následně zažijeme tohle!

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel Jura 18.11.2016 v 11:15

    SUPER

  • anonymní uživatel lubo 18.11.2016 v 14:03

    HOLY SHIFT !!!my favorite action's chachařici !

  • profilová fotka rudyshy 18.11.2016 v 20:23

    podsledny odstavec ako z romanu! .. jak keby som to videl doma : kterým si nejspíš na pár dní zajistím tichou domácnost.

  • anonymní uživatel Cyglista 19.11.2016 v 10:09

    .....a zažili pěknou nudu na Dolní Moravě! Byl jsem tam jednou v životě... loni... a zařekl jsem se, že víckrát mě tam nikdo neuvidí! víc promarněnej čas a prachy jsem si snad nemohl přát... Za mě DM určitě ne ani, kdyby to byl poslední kopec s lanem v okruhu 1000 km! To už snad radši na Bílou....

  • anonymní uživatel ziee 20.11.2016 v 16:34

    Tak nevím jestli to gopro 3 nebylo lepší

  • profilová fotka Pepa Kašík 20.11.2016 v 17:52

    ziee: no, taky nevím co dělám špatně... na druhou stranu je počasí a doba, kdy i trojka nedělala zázraky.. nějaké tipy k nastavení?

  • profilová fotka Pepa Kašík 20.11.2016 v 17:53

    cyglista: na sjezďáka to tam vůbec není, na druhou stranu v partě o osmi lidech se zabavíš kdekoliv :)

  • anonymní uživatel ziee 20.11.2016 v 18:51

    Mě osobně vadí ta stabilizace ubírá na akčnosti .Když máš kameru přidělanou na hrudi tak ta stabilizace hodně pomůže a dá se na to dívat, ale na helmě je to podle mě zbytečné.Jinak video super jako vždy.

  • profilová fotka Pepa Kašík 22.11.2016 v 9:44

    díky, budu to muset ještě vychytat

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí