Video: CTM Ridge - Lukáš Učeň jezdí na novince pro rok 2017

Autor: Čert, kategorie: Video, vydáno: 24.11.2016

O tom, že CTM chystá na příští rok devětadvacítkovou novinku pod názvem Ridge už jsme vás samozřejmě informovali ("Preview: co novéhu u CTM v roce 2017 ":[http://dolekop.com/…-v-roce-2017]). Nově ale kluci ze Staré Turé natočili parádní video s jejich týmovým jezdcem, Lukášem Učněm, aby ukázali, co všechno takhle trailová záležitost umí.

Podle vyjádření CTM by měl být Ridge opravdovým kolem pro všechny. Na jednu stranu by měl usnadnit jezdcům, kteří pokoukávají po trailovém ježdění a trailových kolech, vstup do této oblasti, díky „blbuvzdornému“ virutálnímu odpružení FSS, které toho opravdu hodně odpustí, rychlým 29" kolům, co toho hodně přejedou a geometrii vhodné i pro „nezávodníky“. Na druhou stranu by měla, jak můžete sledovat ve videu, naplnit i představy zkušených jezdců o tom jak má vypadat a fungovat moderní 29" trailbike.

Podle rohlíku, co má poměrně často jezdec ve videu na obličeji, soudíme, že se při jízdě vyloženě netrápil. Jsme zvědaví na testovací jízdy, rozhodně vás o test tohohle kola neošidíme!

A nebyl by to d:key kdyby nevyšťoural něco zákulisních informací. Video, které má na svědomí Roman Pichnarčík (a fotky Marek Švančara) se natáčelo v okolí Rajeckých Teplic, kdy bydlí týmový kolega jezdce Lukáše Učně, Martin Knapec. Ten se sice větší část letošního roku dával dohromady po crashi a následné operaci ramene. Sotva se ale udržel na kole, vrhnul se na stavění trailů „u sebe za barákem“.

A nejenom kvůli tomuhle videu, protože Martin má se svým domácím spotem evidentně větší plány: „Mojím snom je vybudovať z môjho domova cykloregión. Chcem niečo za sebou zanechať, nielen úspechy a poháre, ale spraviť z Rajeckej doliny cyklisticko-endurovú lokalitu. Zväčšovať cestovný ruch a vytvárať dopyt po Rajeckej doline. Máme tu nádhernú prírodu a veľký potenciál na cykloturizmus.

To se cení!

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel Ing. Zuzana Grupáčová (sloval (a) stonline.sk) 27.11.2016 v 20:31

    Až na to, že trail nestavia žiadny Martin Knapec , ale združenie Kozel pod vedením Vlada Grupáča !!!!

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí