Video: Zevláci na skok v Kálnici

Autor: Pepa Kašík / ZEVL team, kategorie: Video, vydáno: 8.12.2016

Jak už jsem psal v našem spotchecku, slovenské Bikecentrum Kálnica se pro nás v zimních měsících stává poměrně často navštěvovaným místem. Důkazem je naše další video! Mám ten pocit, že se jedná asi o deváté z této lokality. Když už bajkujem v zahraničí, musí se to řádně zaznamenat, že jo.
Listopadové počasí nám přálo a vše nasvědčovalo tomu, že nás čeká luxusní výlet. Tentokrát jsme se ale bohužel sešli v nekompletní sestavě. Jeden má prasklej Double Barrel, druhej si na diskotéce pořídil boxerskou zlomeninu, další dře jak barevnej a takhle bych mohl pokračovat.

Na Slovensko jsme měli namířeno z několika důvodů. Prvním z nich bylo utišit projevující se abstiennční příznaky. Možná by bylo dobré tento bod trošku rozvést. Jak se vlastně takový absťáček projevuje? To takhle přijdeš ke svýmu zaprášenýmu bajku, pohladíš ho, sedneš si na něj, zasněně koukáš a představuješ si, jak to tam neskutečně jebeš!
Dalším důvodem bylo pořádně si zajezdit. Splněno na sto deset procent.

No a v poslední řadě jsem byl celej nedočkavej, až testneme funkci telemetrie u naší nové kamery (Nové GoPro HERO5 má telemetrii). Zjistili jsme, že to fakt funguje! Na velké airlajně i přes vlhký a pomalejší povrch (čti plastelína ultragrip), letíš na skoky skoro 50km/h. Ve spodních klopkách malé airlajny jsme si pak dali menší challenge v tom, kdo dá víc géček přetížení.
No a večer u pivka jsme se při sledování záznamu bavili víc než kdy jindy! Jako správní kámoši si velice rádi děláme srandu jeden z druhého. A není nic lepšího, než se vzájemně popichovat v tom, kdo dal klopku rychlejc, s větším přetížením a podobně. Jóó holt funkce k nezaplacení :)

Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí