Video: Megavalanche na Reunionu vyhrál Remy Absalon

Autor: Keli, kategorie: Video, vydáno: 12.12.2016

Reunion, místo, kde je doma podzimní varianta nejznámějšího sjezdového maratonu s hromadným startem Megavalanche. Je to daleko od Evropy, proto je zde závodníků mnohonásobně méně než na Mega v Hujeru, Alpe d'Huez. Jak to probíhalo letos se podívej na shrnujícím videu.

Megavalanche 2016 z pohledu předních pozic byla velmi našlapaná, první Remy Absalon před Jeromé Clementzem a třetí místo Cedric Gracia, kompletní výsledky zde.

Pro zeměpisu méně znalé, přikládáme informaci, jak Reunion popisuje Wikipedia: „Réunion je zámořský departement a zároveň zámořský region Francie ležící v Indickém oceánu. Ostrov je jedním z nejvzdálenějších regionů Evropské unie.[2] Slovo Réunion znamená francouzsky "shledání“. Je součástí tzv. zámořské Francie, která zahrnuje území v Americe, Africe, Oceánii i Antarktidě."

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel tcq 13.12.2016 v 10:26

    Tak mozna slo zpravodajsky zminit, ze si tuto Megu strihl i Remyho slavnejsi bracha Julien s druzkou Pauline Ferrand-Prévot a ze holky vyhrala zase Jeromova Pauline.
    V podstate takova normalni rodinna dovolena s kamosama :-) Tak to ma byt!
    scontent.xx.fbcdn.net/...

    Kdysi pred lety Kulhavy rikal, ze z kopce v XC vsem ujede, ted po MS v Novem Meste byl prekvapen, ze ho Julien sjizdel z kopce :-)

    Jinak kdyby to nekoho zajimalo a chtel tam zajet, tak nabizeli letenku s prepravkou kola a tydenim ubytovanim za cca 1200 Euro.

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí